изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:38 EEST
ИНИЦИАТИВИ НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ    
НовиниВ сряда от 16 часа областният управител ще присъства на среща в кметството на Стожер във връзка с реализирането на проект "Изграждане на депо за твърди битови отпадъци за регион Добрич".

Това съобщават от пресцентъра на областна администрация. Както НДТ писа, срещата е по инициатива на областния управител Желязко Желязков, като всички жители на селото ще могат да зададат конкретните си въпроси на експерти по повод бъдещото депо за твърди битови отпадъци. На следващия ден - в четвъртък в 10 ч. Желязков събира на работна среща представители на общините във връзка с подготовката и организацията на кампанията "Да изчистим България за един ден", която ще се проведе на 12 май, добавят от администрацията.
В края на работната седмица - от 27 до 29 април Желязков ще участва в работна среща на областните управители във Вършец. Програмата на тридневната среща във Вършец предвижда обсъждане и дискусия на предстоящи промени в Закона за водите, както и въпроси във връзка със Закона за държавната собственост и Правилника за прилагането му, по отношение на управление и разпореждане с имоти - държавна собственост. Предварлителните въпроси, поставени от областните управители, са систематизирани и изпратени в МРРБ за подготовка на отговорите. За лектори по време на работните сесии са поканени заместник-министри на Министерството на регионалното развитие и благоустройството.
 


Сходни връзки

ИНИЦИАТИВИ НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.26 секунди