изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 07:41 EEST
СЛУЖИТЕЛИ НА ОПУ ИЗЧИСТИХА ИКАНТАЛЪКА    
ЕкологияВсички служители на Областно пътно управление - Добрич, се включиха в кампанията "Да изчистим България за един ден", съобщиха от пресслужбата на управлението. Оттам добавят, че работещите в управлението са почистили местността Икатълъка в община Каварна.

Изборът на дата за почистване от работещите в ОПУ-Добрич - 21 април, също не е случаен. Той предхожда Деня на земята, чиято основна идея е насочена към опазване на планетата Земя и съхраняване на живота върху нея, добавят от пресслужбата. Проверка в района на републиканската пътна мрежа в областта констатира, че няма образували се микросметища от строителни отпадъци, но традиционно нарушение остава произволното изхвърляне на битови отпадъци. ОПУ-Добрич, апелира за отговорно поведения и недопускане на замърсяване в сервитута на пътя. В деня на националната кампания 12 май, работещите в ОПУ-Добрич, което отговоря за стопанисването на републиканските пътища в цялата област, ще се включат в регионални инициативи по места.
 


Сходни връзки

СЛУЖИТЕЛИ НА ОПУ ИЗЧИСТИХА ИКАНТАЛЪКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди