изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:06 EET
Софиянец с годишна заплата 3,944 млн.    
НовиниСофиянец е обявил 3,944 млн. лв. доходи от трудови правоотношения за миналата година в данъчната си декларация. Той е на 45 години и вероятно получава парите си като мениджър на голяма компания. Богаташът се нарежда на 11-то място във временната обща класация на хората, които са обявили най-високи доходи за 2011 г., съобщава "Стандарт".


'Двадесетимата най-богати българи до момента са декларирали общо 16 млн. лв. доходи по трудови правоотношения за миналата година, сочат данни на Националната агенция за приходи.

587 млн. лв. доходи от наеми и хонорари са декларирани в подадените до този момент годишни декларации. От тях 177 млн. лв. са доходите от наеми. Останалите 410 млн. лв. са доходи от извънтрудови правоотношения, лицензионни и авторски възнаграждения, възнаграждения на артисти изпълнители, продажба на изобретения и др.

Досега са подадени едва половината от очакваните декларации за облагане на доходите. По-малко от седмица преди края на кампанията - 2 май, в офисите на НАП са приети 240 000 декларации. От НАП съветват хората, които така или иначе посещават офис на агенцията, да вземат своя персонален идентификационен код (ПИК). Той дава дистанционен достъп до някои услуги на НАП, без да е необходим електронен подпис.

Ако имат ПИК, гражданите могат да проверяват в интернет върху каква сума работодателите внасят осигуровките им, да получат информация за членството си в пенсионен фонд, както и да видят какъв трудов договор е декларирал пред НАП шефът им. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Софиянец с годишна заплата 3,944 млн. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди