изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:50 EEST
КИТАЙСКИ ТУРОПЕРАТОРИ ПРИСТИГАТ ЗА БАЛКАНСКИЯ ТУР НА АЛБЕНА    
НовиниНад 100 туристически компании от Китай са посетили щанда на Албена на борсата COTTM в Пекин


Над 100 китайски туристически фирми са посетили щанда на Албена по време на туристическата борса COTTM в Пекин, съобщи зам.-директорът в сектор „Маркетинг и продажби” Йовка Страшилова. Големи туристически компании са проявили сериозен интерес към 10-дневния Балкански културен тур, който акционерното дружество  презентира.
Голяма част от фирмите ще пристигнат на информационен тур, за да се запознаят лично с тристранната обиколка на полуострова преди да я предложат на своите клиенти. Специално за китайските гости от Албена са подготвили и 8-дневна културна програма в България и Румъния, която включва посещения в Букурещ, Брашов, Сибиу, Русе, разходка по делтата на Дунав, Велико Търново, Варна и др. интересни места.
Делегацията на Албена, в която бил включен и Живко Димитров – организатор на международния шахматен турнир в Албена, се е срещнала в Китай с треньора на китайския национален отбор по шахмат и с представители на спортното министерство. По време на срещата е било представено състезанието, като възможност за азиатците да се включат и да премерят сили, както и кандидатурата на Албена за шахматната Олимпиада през 2016 година. 
 


Сходни връзки

КИТАЙСКИ ТУРОПЕРАТОРИ ПРИСТИГАТ ЗА БАЛКАНСКИЯ ТУР НА АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди