изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 18:52 EEST
СВЕТСКА КЛЮКА ЗА 27 АПРИЛ    
НовиниСВЕТСКА КЛЮКА ЗА 27 АПРИЛ


РОЖДЕНИЧКА Е в неделя д-р Даниела Йорданова - председател на Общинския съвет на община Добричка. Екипът на По-добрия вестник я поздравява с личния й празник и й пожелава здраве, късмет в личен план и успешна работа за просперитета на най-голямата община в България!
РОЖДЕН ДЕН празнува утре Соня Георгиева - секретар на община Добричка. Пожелаваме й много здраве, професионални успехи и сбъднати мечти!
ЗА ЗДРАВЕ ще черпи на 30 април известният добрички кардиолог д-р Ивелин Марков, който е рожденик. Желаем му успех, късмет и много доволни пациенти!
В СЪБОТА РОЖДЕН ДЕН празнува бизнесменът Пламен Стоянов. Поздравяваме го в аванс с пожелание за здраве, радост и късмет, както и много успехи в бизнесначинанията.
НА 1 МАЙ рожден ден празнува директорът на ДКТ "Дора Габе" Петър Петров. Пожеланията ни са за много здраве, късмет и успехи - в личен и професионален план!
В ПОНЕДЕЛНИК повод да почерпи има Михаил Стоев - бивш зам.-областен управител на Добрич. В аванс му честитим рождения ден, като желаем здраве, щастие и успехи.
ПРАЗНИЧЕН е 1 май за първия кореспондент на БНТ от Добрич Георги Колев. Целият ни екип му честити рождения ден, като му пожелаваме още дълги години да се радва на крепко здраве, много щастливи мигове у дома и верни приятели.
ДЕН ПО-КЪСНО РОЖДЕНИК е и неговият син – Станислав Колев, който също е майстор зад камерата, но и много добър карикатурист, който неотдавна откри нова изложба. Желаем на Стас от здраве да не се отърве, да има още безброй успешни репортажи, както и невероятни фотопопадения, а карикатурите да му носят освен удовлетворение, но и приходи.
 


Сходни връзки

СВЕТСКА КЛЮКА ЗА 27 АПРИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди