изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:12 EEST
ХОРОСКОП ЗА 27 АПРИЛ /ВИДЕО/    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 27 АПРИЛ /ВИДЕО/


ОВЕН – Добре ще ви се отразят любимите занимания, помагайки ви да проясните мислите и подредите приоритетите си за предстоящите дни. Пътуванията ще бъдат успешни. Благоприятни са всякакви контакти.
ТЕЛЕЦ - Денят е благоприятен за заздравяване на връзки и създаване на нови контакти. Ще се чувствате добре сред хора, с които имате коректни отношения, които не нарушават душевния ви мир.
БЛИЗНАЦИ - Днес бъдете търпеливи и не изпреварвайте събитията с нищо, пък било то и с находчиви решения. Това ще привлече към вас благоразположението на силните на деня, предпазвайки ви от неприятности и грешки.
РАК - Днес е по-добре да избягвате натоварванията и контакти с хора, които не споделят разбиранията ви. Няма да загубите много, ако прекратите връзките си с тях; общуването с приятелите ще върне душевното ви равновесие.
ЛЪВ - Интелектуална и творческа работа, обогатяване с нови знания и информация са сред полезните занимания днес, от които може да спечелите пари, престиж и слава.
ДЕВА - Прозорливо ще търсите обяснение на отношението си към някого, с когото до скоро ви свързваше топла връзка, а днес изпитвате раздразнение към него.
ВЕЗНИ - В любовните отношения ще ви се разкрият истини, които ще насочат връзката ви в една или друга посока. Подмладяващите процедури ще имат бърз и видим ефект
СКОРПИОН - Придобивки от различен характер ще подобрят настроението ви, но разбира се, нищо няма да дойде на готово. Благодарение на труда ви нещата започват да се случват, въпреки, че към някои от тях сте били резервирани до сега.
СТРЕЛЕЦ - Ще си осигурите спокойствие и време за размисъл, ако сте търпеливи в отношенията с близките си и не налагате на всяка цена мнението си. Съобразете се с желанията и нуждите им, бъдете полезни и ще запазите мира в семейството.
КОЗИРОГ - От полза за психическото ви здраве днес е да избягвате споровете и ограничите общуванията си с онези, които определяте като свои дразнители.
ВОДОЛЕЙ - Свършете неотложните си ангажименти и не се разпростирайте в много посоки. В общуването с роднини и близки бъдете търпеливи, и направете нещо повече за семейството си.
РИБИ - Нека всеки сам да взима решенията си и прави своя избор според собственото си разбиране за нещата, без да натрапвате своето. Проявете великодушие и простете несъвършенствата на другите.




Jessica Jay - Casablanca (NEW HD VIDEO)


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 27 АПРИЛ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди