изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:29 EEST
НОВИ СТАРИ ШАМПИОНИ ПРЕДСТАВЯТ БЪЛГАРИЯ НА БАРМАНСКИ КОНКУРС В ПЕКИН    
НовиниВасил Колев в класиката и Тихомир Михайлов във флеъра ще представят страната ни на Световното първенство в Пекин


Завърши XXІI Национално първенство на Българската асоциация на барманите, което се проведе в хотел-галерия "Графит". 27 състезатели от цялата страна участваха в надпреварата за шампионските титли.
Десеткратният шампион на България и настоящ световен шампион в Класиката Васил Колев отново триумфира с преднина от 8 точки пред втория. Най-добрият коктейл за 2012 г. представя всички нови тенденции в миксологията на коктейлите, които изискват съставките да са свежи, както и да се смесват плодови и зеленчукови аромати и вкусове. За първа година на Световното първенство в Пекин задължителните съставки за класическия и флеър стилове ще бъдат различни. България ще се състезава в категория "Long drink", т.е. коктейлът на Васил Колев ще трябва да бъде с шест съставки.
Деветият в света от 60-то юбилейно световно първенство в Полша Тихомир Михайлов безапелационно се изстреля на първото място със 100 точки преднина пред втория в класирането във Флеъра. Той излезе на сцената гримиран като мим, със старо радио „ВЕФ" и аналогов телефон, което изключително разпали страстите на публиката. След поредната титла, която му дава право да представя България на най-престижния форум на бранша в Пекин, той си поставя за цел да представи страната ни достойно и да бъде поне в челната десятка. Етюдът, с който спечели, е с наименование Why so serious? (Защо толкова сериозно?).
 


Сходни връзки

НОВИ СТАРИ ШАМПИОНИ ПРЕДСТАВЯТ БЪЛГАРИЯ НА БАРМАНСКИ КОНКУРС В ПЕКИН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди