изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:00 EET
Времето по празниците - топло и слънчево    
ВреметоВремето през четирите почивни дни ще бъде топло и слънчево в по-голямата част на страната. Днес над повечето райони ще бъде предимно слънчево, с температури от 22 до 27 градуса, за София около 21-22. Развитие на купеста облачност и вероятност за краткотрайни превалявания има над югоизточните райони и главно над Странджа и Родопите.

В събота и неделя ще остане слънчево, с развитие на купеста облачност над планините. На отделни изолирани места около тях отново са възможни локални краткотрайни превалявания. Температурите - без промяна.

В понеделник и вторник ще бъде слънчево и топло, на места в низините - и горещо. Температурите ще се повишат още и през втория ден на места ще достигнат интервала 24-29, на места в низините до 30-31 градуса.
На морето ще бъде слънчево, с температури на въздуха от 20 до 24 градуса през първите 2 почивни дни и от 23 до 27 в понеделник и вторник.

Морската вода в момента е с температура от 10-11 градуса по Северното до 14-15 по Южното Черноморие и ще добави още 1-2 градуса към тези стойности през следващите дни.
В планините до сряда ще бъде слънчево и топло - отлични условия за туризъм, с дневни температури на 1200 метра надморска височина в събота и неделя 15-16 градуса и 17-19 градуса от понеделник до сряда.

Топло ще остане времето над страната и в сряда, а от четвъртък, според сегашните прогнози, ще бъде нестабилно и ще започне понижение на температурите. Съществува вероятност за по-продължителен период с хладно и дъждовно време от края на следващата седмица.

 


Сходни връзки

Времето по празниците - топло и слънчево | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди