изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 14:29 EEST
US командоси поръчвали и руски проститутки    
По светаСлужителите в американските спецслужби се оказаха повече от палави. След неотдавнащния скандал, разтърсил щатската държавна администрация заради ползването на услугите на колумбийски проститутки от Сикрет сървиз, тайните служби на САЩ започнаха разследване на за приключенията на своите служители и в други страни.


Вече 10 американски изхвърчаха заради случката, но се оказа, че мераците им по проститутки са от доста отдавна. Москва също е била сред градовете, в които американските служители са търсили сексуална утеха, съобщава в. "Уолстрийт Джърнъл". Още през 2000 г., когато страната е била оглавявана от Бил Клинтън, офицери от тайните служби на САЩ, подготвящи посещението на президента в Русия, както и висши служители на администрацията на американския лидер, са били сред посетителите на елитен стриптийз клуб в столицата, носещ името "Гладната Патка ". Провокативните сцени, на които амерканците са плакнали очите, включвали и имитация на полов акт на самата сцена.
Клубът е затворен през 2009 година, след като собствениците на заведението имали конфликт с редица влиятелни руски официални лица.
Доста по-свеж е и случаят станал в Салвадор. През 2010 г. по време на посещението на американският държавен глава в Салвадор, агенти на тайните служби са посещавали стриптийз клубове, срещали са се с проститутки и са употребявали алкохол в големи количества. Собственикът на салвадорския стрийптиз клуб е потвърдил, че не само агенти от тайните служби са се радвали на женски ласки, но редовни клиенти са били и служители на Федералното бюро за разследване (ФБР), Управлението за борба с наркотиците и на посолството на САЩ в страната. От Държавния департамент на САЩ и от Управлението за борба с наркотиците започват разследване на случаите, като "прегрешението" на служителите все още не е доказано. http://www.dartsnews.bg
 


Сходни връзки

US командоси поръчвали и руски проститутки | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди