изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 14:57 EEST
Бойко Великов: Проведената на 7 април конференция на БСП-Добрич е нелигитимна    
ПолитикаОтчетно-изборната кампания на БСП-Добрич е проведена в условията на  редица нарушения на уставните норми, както и на указанията на Националния съвет на партията.  Това е констатирала проверката на специално създадената работна група към Националния съвет с ръководител Бойко Великов – член на Изпълнителното бюро на БСП.

 Работната група бе сформирана от Националния съвет на 6 април, когато бе взето и решението насрочената за 7 април конференция да се проведе на 7 май.

На 24 април 2012 г. докладът на работната група е бил приет от Изпълнителното бюро на БСП с всички направени в него констатации за допуснати нарушения. „Работната група ще продължи работата си до провеждането на легитимна отчетно-изборна конференция, която да излъчи ново ръководство на общинската организация и делегати за конгреса на партията през май“. Това заяви Бойко Великов на проведената вчера среща на работната група с членове на Общинския съвет на БСП-Добрич. Възможно е Националният съвет да предложи и по-късна дата от 7 май за провеждане на конференцията. „Ако не бъдат предприети съответните действия за изпълнение на решенията на Националния съвет и на Изпълнителното бюро, работната група  ще предложи да бъде  търсена политическа отговорност от ръководството на общинската организация на БСП-Добрич“, категоричен бе Бойко Великов.

Александър Тодоров

 

 


Сходни връзки

Бойко Великов: Проведената на 7 април конференция на БСП-Добрич е нелигитимна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.20 секунди