изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 23:30 EEST
Бруклински убиец смила жертвата си на кайма    
По света
Чудовището е руски емигрант зад океана, убил и щателно обезкостил трупа на жетрвата си, за да я смели на кайма. Костите му накиснал в киселина, за да ги стопи и да се отърве от уликите, съобщава nypost.com.


Деянието на 50-годишния касапин  Сергей Мамонов разтърси Америка. Той решил да се разправи по садистичен начин със сънародника си Александър Зилберглайт. Психолози, работещи по случая, допускат, че става дума за пристъп на силна омраза и съперничество. Убиецът вкарал напъханите   първо в найлонова торба кости, сетне разтворени в киселина, във фризера на собственния си апартамент в «Шийпсхедбей» .
"Трябваше свърша сумати работа",  оплакал се за в. "Ню-Йорк пост" трудолюбивият садист.
 
Жертвата му е на 55 години, пенсионер,  и в продължение на няколко години бил съквартирант на Мамонов. Преди шест месеца решил да го напусне и се изнесъл от апартамента. В злополучната нощ двамата се срещнали на купон и се събрали отново в някогашното си общо жилище.

US -полицаите решили да изследват съдържанието на хладилника му, след като никъде другаде – нито в градината, нито  в боклукчийските контейнери около блока, не открили части от трупа. Към това ги насочил и разпитът на интернетната приятелка на убиеца. Тя подсказала на униформените, че доколкото го била опознала покрай чатовете им, било възможно да скрие останките от съквартиранта си в своя хладилник. Тогава изследвали съдържанието на замразените течности и идентифицирали в киселината генетичният материал от каймата на убития Зилберглайт.
 
Според други източници, руснакът първоначално нямал намерението да затрива другия. Ала двамата през нощта се сбили и той случайно го усмъртил гостенина си. Сетне се изплашил и с майсторството на хирург часове наред го транжирал. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Бруклински убиец смила жертвата си на кайма | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди