изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 08:48 EEST
Ицо Петрофф: Отец Дамаскин беше внедрен от Георги Илиев в духовния клир, за да души за златото и парите на владиците    
Интервюта  За умрелите или добро, или нищо, казал е народът. Наскоро обаче в една медия се появи снимка на млад атлетичен хубавец. В горчивата си изповед обреченият на смърт младеж твърди, че възнеслият се в царството небесно Дим Дуков преди време му лепнал умишлено ХИВ-вируса. А това вече е лошо. Разбира се, живата енциклопедия на българските гей среди Ицо Петров веднага разпозна заразения Аполон с обратна сексуалност въпреки лепенката на очите и смененото му име. “ШОУ” от своя страна реши да не спестява ужасяващите истини.



- И така – кой е младежът на снимката?
- Това е Евгени от Пловдив, който преди фаталното си запознанство с Дим Дуков известно време беше интимен приятел на виден столичен адвокат, популярен в гей средите като Мерцедеската. С Евгени се запознахме преди може би 12 години в София. По това време за пръв път се заговори за оформилата се тройка Дим Дуков, Иван Станчев и Павката, известен още като Павлета Аероминета.
Наричаха ги дори малко на майтап “Три/те/ сестри” по Чехов. Бяха неразделни приятели, но всеки от тях искаше да се докаже под слънцето колко е велик, с какви големи възможности и идеи разполага. При тях се подхвърляха разни нежни приятелчета и ако днес е с Дим Дуков, утре е при Павката, а после при Иван Станчев. Тази “великолепна тройка” завъртя около себе си и Евгени, който преди това беше охранител, сервитьор. Накрая разбра, че

най му се отдава професията на мъжко жиголо

С нея той много се гордееше, защото жънеше успехи - беше много чаровен, имаше присъствие и полагаше грижи за тялото си. След като приятелството между “трите сестри” се взриви, всеки хвана своя път. Тогава за пръв път чух от Павката имената на трима души, които вече са заразени от Дим Дуков със СПИН. Това са Юри Хакера, който още е жив, турчето Сунай, който почина малко преди Иван Станчев /и който зарази самия Иван Станчев – б. а./, а третият беше Евгени. Когато се разбра, че е серопозитивен, надареният пловдивчанин публично обвини Дим Дуков, че го е заразил с ХИВ-вируса пред много хора и дори му се закани. Беше бесен. Беше много бесен на Дуков.

Споделяли сме с Павката, който също знаеше това и смяташе, че Дим е крайно некоректен. От него знам, че Дим Дуков е хванал СПИН преди доста години и е заразил още няколко момчета, чиито имена знам, но, естествено, няма да споменавам. Има и други, за които само съм чул, че също са го обвинявали, че ги е заразил, но не съм обръщал сериозно внимание на това тогава. Когато научих, че е болен от преплитане на червата, естествено, не повярвах. Естествено, това, което казаха лекарите, роднините, майка му и баща му, си е тяхно лично право, но аз още преди повече от десет години знаех, че Дим Дуков е обречен.

- Имате ли представа кой и къде е лепнал СПИН-а на самия Дим Дуков?
- От Павката знам, че това е от някакъв евреин. Вероятно това са българските евреи, които живееха в Париж. Сред тях имаше продуценти и т.н. Най-вероятно става въпрос за Жак Бизанти. Във всеки случай някъде оттам е дошло заразяването на Дим.

- Евгени с горчивина се изповядва, че когато се обадил по телефона на Дим Дуков, за да му потърси сметка, последният съвсем искрено му отговорил, че той самият е здрав и го посъветвал да си помисли с кой друг се е е...л.
- Вярно е, че има такъв вид СПИН, който се развива много бавно, съмнявам се, че е имал някакъв специален ензим в организма, просто въпрос на късмет и Дим Дуков само наполовина е бил искрен, защото е знаел, че е серопозитивен и разнася вируса наляво и надясно и много често не е вземал предпазни мерки за партньора си. Факт е, че и той самият го разви, може да е след десет-петнайсет години, но то е неизбежно. Даже ме е страх да си помисля

колко души е заразило това тройно котило

Ами че дори ако тръгнем по веригата Дуков-Сунай-Станчев, тръпки ме побиват. Само последният е преспивал с безброй симпатични надарени циганета от кв. ”Христо Ботев”, така че ние не знаем днес колко деца и младежи и оттам разнасят СПИН на други мераклии. Това са подсъдни неща според мен. После и за смъртта на Станчев измислиха някакъв рак с разсейки и т.н. Хайде де! СПИН-ът те удря накрая там, където си най-слаб, но пак си е СПИН. Преди да умре през 2008 г., Павката ми каза още няколко имена, които са болни от СПИН и го разнасят. Тези хора са живи...

- А кога все пак разбрахте, че Дим Дуков е носител на ХИВ-вируса?
- Трябва да е било 2004-2005 г., когато “светата гей троица” се изпокараха – Павката, Иван Станчев и Дим Дуков. С времето всеки се оказа прекалено лаком за пари и тръгна да прави свой бизнес. Дуков стана фейс контрол на “Спартакус” и както вече съм казвал, злоупотребяваше с доверието на видните гейове, които си даваха личните данни, за да получат пропуск. Оттам той ги даваше на мутрите, които бяха “партия” с високопоставени длъжностни лица в полицията, т.е. всички тези данни отиваха в съответните полицейски служби, които ги използваха по свой си начин. Така след време Павката лежа в затвора, защото мутрите се опитаха да го рекетират и после му скроиха номер заедно с полицията.

Една от най-сатанинските програми на мутрите

- Вече няколко пъти споменавате мутрите, та мутрите. Каква е всъщност връзката между мутрите и гейовете плюс СПИН-а?
- Ами такава, че замонашилият се Дамаскин - Дуков обиколи манастирите по заповед на Георги Илиев, за да проучи къде крият дядовците златото и парите си. Това е цялата работа. Само че свитнаха Георги Илиев, той вече нямаше на кого да докладва и се размонаши. Но преди това свърши доста работа. Вече съм казвал за имотите и богатствата на отец Ангеларий, който беше убит от хора на ВИС в горите до Рилския манастир.
 
А Дим Дуков служеше на два Господа – и на ВИС, и на СИК, чрез безмилостния си събрат Бранко Григоров, който беше сикаджия и чиито поръчки също изпълняваше. Впрочем после Бранко се отцепи и не беше нито сикаджия, нито висаджия, играеше си собствени игри с гейовете, мога да кажа, че такъв престъпник не съм виждал през живота си. А Дим Дуков беше включен и в една от най-сатанинските програми на мутрите – гейовете с връзки и всякакъв друг полезен потенциал, които не слушат достатъчно, да бъдат заразени със СПИН. Там имаше два варианта – или да бъдат убити от самите мутри, или да хванат СПИН.

Едно интервю на Славей КОСТАДИНОВ
http://www.blitz.bg/

Крият смъртта на гейактивист, разполагащ със списък на "меки китки" във властта!

Таен списък с гейове в МВР

Депутат защитава Яне: Фидосова ме изнасили в тоалетната

Криско харесал френската любов на адреналинката Яна

Втора част на скандалната книга „Тайните на гей елита”

Секс-видеото на адреналинката Яна качено в най-големия порно-сайт в света

Порно клипове и снимки от всички изневери на адреналинката Яна?

ГОЛИ СНИМКИ В НЕТА И НА ДЕСИСЛАВА. И ТЯ НЕ ЗНАЕ КОЙ ГИ Е ПУСНАЛ /18+/

След порно клипа на адреналинката Яна - нов хит в YouTube

18+ Втори порно клип на адреналинката Яна?

ОТ АРХИВИТЕ В МРЕЖАТА: Ицо Петрофф: Клюна и Боби Цанков бяха най-скандалното гей семейство

 


Сходни връзки

Ицо Петрофф: Отец Дамаскин беше внедрен от Георги Илиев в духовния клир, за да души за златото и парите на владиците | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди