изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:57 EEST
Ваня Пенева: Спрягаха ме за любовница на братя Диневи, след като спечелих "Мис България"    
Интервюта • Вини Джоунс ми поиска телефона, разкрива красавицата • Пийвам си с мярка, но понякога излизам и в 6 сутринта от дискотеките

Ваня Пенева е родена на 26 януари 1988 година в Казанлък.

През 2007 г. става „Царица на Долината на розите”, а през 2011-а е коронясана за „Мис България” и представи страната ни на най-престижния международен конкурс за красота – „Мис Свят” в Лондон. Тези дни тя ще бъде патрон на Фестивала на розата в родния си град.

Ваня Пенева Ваня Пенева Ваня Пенева
...


- Ваня, "Мис България 2012" Ина Манчева, на която ти сложи короната в събота и стана твоя наследничка, беше ли сред твоите фаворитки?
- Доволна съм от избора на Мис България. Ина беше една от моите фаворитки за короната. Тя е все още малка, на 17, предстои й да завърши училище. Има красиво тяло, тънки крачета, елегантна, нежна, амбициозна, представи се чудесно по време на риалитито... Пожелавам й много успехи да бъде още по-добра от мен. Нека всяка следваща да бъде по-добра и по-успешна от предишната.

- Всяка миска я спрягат с богати мъже. Твоето име се свърза с братя Диневи. Защо?
- През 2008 г. участвах в един конкурс “Момиче за милиони” и го спечелих. Спонсори бяха братя Диневи. След като станах “Мис България”, веднага започнаха да говорят: “Щом тя е печелила този конкурс, значи има нещо общо с тях!”.

- За всяка Мис България се обсъжда дали короната й не е била купена...
- Винаги съм казвала:

“Короната не ми е купена, те ми я дадоха!”

/смях/, или пък “Корони не съм си купувала, купих си много чифтове нови обувки!”. И - съвсем сериозно – спечелих си я абсолютно честно!

- През изминалата година има ли някой известен мъж, който да те е свалял?
- Да, имаше, но няма да ти кажа кой е.

- Твърдиш, че не си златотърсачка...
- Нещата при мен стават по любов. Не съм като повечето млади момичета, които като получат титла “Мис България”, си казват:

“Сега е времето да си намеря богато гадже!”

Имах един куриозен случай: Един спортен журналист ми взе интервю и после пусна информация, че имам приятел, който е... спортен журналист, че сме много влюбени и той ще ми помага - ще даде рамо на бъдещата ми кариера в журналистиката, каквато е моята мечта! Просто описа себе си! След това ми писа във Фейсбук: “Лоша реклама няма!” Не трябвало да се сърдя. Не мисля така! Аз съм си избрала една линия, която се опитвам да следвам. Не съм безгрешна, винаги някой може да те хване в някоя кофти ситуация...

- Теб в каква кофти ситуация не успяха да те хванат през тази година с короната?
- Ами, нали казват, че миските, когато ходят някъде, винаги трябва да си тръгват първи. Това никога не е важало, когато излизам с мои приятели. Така че ми се е случвало и в 6 сутринта да изляза от дискотеката... Но никой не успя да ме снима.

- Не казвай, че си била в нетрезво състояние?!
- Не! Никога не съм прекалявала с алкохола, имам си някаква граница.

Пийвам си, но си имам някаква норма...

- Би ли си сложила силикон?
- Когато родя едно-две деца и сметна, че бюстът ми не изглежда достатъчно добре, може би... Но сега съм на 24, изглеждам добре, бюстът ми не е прекалено малък – няма смисъл да предприемам такива неща.

- Ти вече си стажант-журналист. Разбрах, че си направила и скандален дебют?!
- Точно седмица след постъпването ми ме пратиха да направя интервю с Вини Джоунс. Отидохме на снимачната площадка. Накрая се снимахме заедно, а фотографката му каза: “А това е Мис България! Тогава той възкликна: “Уау! Ще ми дадеш ли телефона си?!”

- Но все пак ти му го даде, разбира се?
- Не, не...

- Сега, нека сложим картите на масата. Кажи ми - ти имаш ли си гадже, досега не си споделяла пред никого?
- Имам приятел от 5 години.

За кратко време бяхме разделени,

но през цялото време сме се чували и той ме подкрепяше в абсолютно всичко. Имах нужда да помисля малко за себе си...

- Може би не са ти давали като “мис” да казваш, че имаш приятел?
- Не. Имах ограничения да не сключвам брак и да не забременявам и да раждам.

- И все пак ти “разкара” приятеля си за известно време?
- Не, не съм го разкарала... Двамата така решихме - да се разделим за известен период. Той е ангажиран, дори повече от мен, защото работи в адвокатска кантора като стажант, в момента завършва право. Има вечери, когато в 10-11 си тръгва от офиса. Той също е от Казанлък и сме връстници.

- Знам, че много си страдала за първото ти гадже, което те е изоставило, като си била на 15...
- Да, имах едно гадже, което замина за Англия, и на мен ми беше много мъчно, защото ни се наложи цяла година само да си пишем, да не мога да го видя, да не мога да го чуя... Но всеки е имал такива трепети.

- Какво е семейството ти?
- Съвсем нормално. Майка ми работи в банка, баща ми има малък частен бизнес, а брат ми му помага. Криза е и им е много трудно. Но засега се крепят.

- Какво разбра за хората през тази година?
- Случвало ми се е хора, които познавам от много години, да започнат да се държат с мен два пъти по-мило, само защото съм станала Мис България! Абсолютно непознати хора да идват при мен и да ме канят на рождения си ден! Само и само за да се похвалят! Това не са искрени хора. Затова останах с приятелите си, които са били до мен от времето, преди да получа титлата. Те гледат на мен като на Ваня Пенева, а не като на Мис България...

- Ти си патрон на Фестивала на розата в Казанлък, който тази година ще продължи 1 месец...
- Да, аз съм негов патрон. Програмата му ще продължи цял месец. Специално за него пристига китаристът Стенли Джордан, който няма имитатор. Той за първи път идва в България и ще свири на стадиона в нашия град. В парка до него ще бъде изграден къмпинг, в който хората ще могат и да пренощуват, ако желаят. Джордан има уникална техника за извличане на звук – свири с две ръце върху грифа, едновременно върху два грифа и върху гриф и пиано. Свири едновременно тема, акорди, бас. Има четири номинации “Грами”. Наистина е нещо уникално! Аз ще сложа и короната на победителката на тазгодишния конкурс „Царица на Долината на розите”, който е на 9 юни. Той, както и конкурсът “Царица Роза”, са с традиции. Защото в нашата долина има както калашници, така и рози, така и красиви жени. www.blitz.bg

Едно интервю на Валерия КАЛЧЕВА
http://www.blitz.bg

Мис Венецуела стана Мис Свят 2011 /ВИДЕО +/ Miss World 2011 is Miss VENEZUELA!

Романтика облече Мис България 2011

Останаха 12 кандидатки за "Мис България 2011"

Бронзовата Мис България – златна в MAXIM

Мис България 2012 е Ина Манчева /СНИМКИ И ВИДЕО/

 


Сходни връзки

Ваня Пенева: Спрягаха ме за любовница на братя Диневи, след като спечелих "Мис България" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди