изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:18 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез четирите почивни дни на територията на ОД МВР Добрич са регистрирани 14  криминални престъпления.


-На 01.05.2012 г. в РУП 02 Добрич е получено съобщение, за това че неизвестен извършител чрез взлом е проникнал в стопанска постройка в с.Лясково, общ. Добричка и е извършил кражба на 15 броя домашни животни /5 бр. овце, 2 бр. агнета, 3 бр. кози и 5 бр. ярета/. Образувано е досъдебно производство.

-На същата дата, в РУП Тервел е получено съобщение за извършена кражба на около 55 м многожилен ел. проводник от сграда, намираща се в двора на бивше ТКЗС в с.Градница, общ. Тервел. Образувано е досъдебно производство.

-На 01.05.2012 г., в РУП 02 Добрич е получено съобщение, за това че неизвестен извършител противозаконно е отнел л.а. “Деу Тико”, собственост на 52 годишния Д.К., от с.Пчелник, общ. Добричка. След проведените оперативно-издирвателни мероприятия автомобила е намерен изоставен по пътя извън с.Пчелник, като от него липсва акумулатор. Работи се в условията на досъдебно производство.

 

През денонощията са станали 2 пътно-транспортни произшествия с 2 ранени граждани и 7 с материални щети.

-На 01.05.2012 г., около 12.15 часа в гр.Добрич, на кръстовището на бул.”25-ти септември” и ул.”Войвода Д. Кълъкчията”, 56 годишния водач на л.а. “Пежо”, е предприел завиване и отнемайки предимството е блъснал л.а. “Фолксваген Пасат”, управляван от 37 годишен водач. В резултат на ПТП е пострадал 17 годишния пътник, пътуващ в л.а. “Фолксваген Пасат”, който е настанен с комоцио в МБАЛ Добрич.

-На същата дата, около 16.30 часа е получено съобщение за пътно-транспортно произшествие възникнало по пътя за с.Рогачево, при което 24 годишния водач на л.а. “Опел Кадет”, управлявайки автомобила с висока скорост е напуснал пътното платно и се е ударил в крайпътно дърво. В резултат на произшествието водача е пострадал и е настанен със съчетани травми в МБАЛ Добрич, без опасност за живота.

 

Установени са 2 случая на управление на МПС след употреба на алкохол.

-На 01.05.2012 г., в гр.Добрич е възникнало ПТП с материални щети на кръстовището между ул.”Места” и ул.”Струма”. Произшествието е възникнало между л.а. “Фиат Марея” и л.а. “Деу Тико”, като при извършената проверка за алкохол техническото средство е отчело 2,09 промила алкохол в издишания въздух от 49 годишния водач на л.а.”Деу Тико”. Образувано е досъдебно производство.

 

            Възникнали са 10 пожара без материални щети и 6 с щети.

            -На 01.05.2012 г., в 11.37 часа е получено съобщение за пожар в сеновал, намиращ се в с.Снягово, общ. Генерал Тошево. В резултат на пожара са унищожени 1 000 бали фураж. Причината за пожара е небрежност при боравене с открит огън.

            -На същата дата, около 01.15 часа е получено съобщение за пожар в л.а. “Фиат Браво”, който е бил паркиран в частен двор по ул.”Хан Омуртаг” в гр.Добрич. В резултат на пожара е изгоряло купето на автомобила. Причините за пожара се изясняват.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди