изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:23 EEST
14 БЪЛГАРИ НА ОСМИНАФИНАЛ В СИНГЪЛА НА „ИЗИДА КЪП”    
Спорт14 българи записаха победи в 1/16-финалите в сингъла при момичетата и момчетата до 12 години в международния турнир по тенис в Добрич „Изида къп”, информират от пресцентъра на надпреварата.

При момчетата Симон-Антъни Иванов отстрани Рарес Манду от Румъния с 6-0 2-6 6-3, а за място на четвъртфиналите ще срещне Христо Пласевски от Македония. Адриян Андреев победи Анней Ласка с 6-1 6-4. Стефан Телкеджиев отвя Федор Королев от русия с 6-0 6-0, а Йоан Гърбачков надделя с 6-1 6-1 Борис Геренски. На осминафиналите един срещу друг ще излязат Ивайло Керемедчиев и Данко Йорданов. Напред продължава е миналогодишният победител Леонид Шейнгезихт от русия след 6-1 6-1 над Николай Николов. При момичетата успешно своето участие започнаха Александра Илиева, Деря Яхе, Сара Маздрашка, Микаела Константинова, Гергана Топалова, Симона Борисова, Михаела Гаджева и Тина Манолова. Организаторите от тенис клуб "Изида" поемат гостоприемство /хотел и храна/ на осемте най-добри български състезатели при момчетата и момичетата, както и на официалните национални състезатели на отборите гости до отпадането на последния участник от отбор. В тази връзка ръководството на състезанието, а също ръководството на фирма "Изида" благодарят на колегите си от хотел "Добруджа" и хотел "България" за сътрудничеството по настаняването на участниците и техните придружители. Освен турнирите по единично в дните през седмицата ще се проведат и турнири по двойки, както и Consolation или утешителен турнир за загубилите в първия кръг на турнирите по единично. Финалите при двойки са предвидени за петък /4 май/, а по единично ще се играят в събота /5 май/. За призьорите организаторите са подготвили атрактивни награди /2D плакети и медали/. Всички приятели на тениса са добре дошли в Спортен комплекс "Изида" в Градски парк "Св.Георги" да се насладят на играта на малките шампиони.

 


Сходни връзки

14 БЪЛГАРИ НА ОСМИНАФИНАЛ В СИНГЪЛА НА „ИЗИДА КЪП” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.74 секунди