изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:10 EEST
СВЕТСКА КЛЮКА ЗА 4 МАЙ    
НовиниСВЕТСКА КЛЮКА ЗА 4 МАЙ


НЕДЕЛНИЯТ ДЕН ще е празничен за екипът на По-добрия вестник. Рожден ден празнува по-хубавата половина от семейство Дукови - съсобственици на НДТ,     Сабина Дукова. Всички горещо я прегръщаме и от сърце й пожелаваме ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Сабина, всички вкупом те целуваме и ти желаем на първо място здраве, дълги години, изпълнени с много радост, споделената любов на Митко и щастие у дома. Нека все така те радва с успехите си прекрасната ви дъщеря Йоанна. Честито!
ЛИЧЕН ПРАЗНИК има днес колегата Даниела Русева от радио "Добруджа". От страниците на НДТ й честитим рождения ден, като й пожелаваме здраве, много лично щастие и хубави новини. Честито!
ПОВОД да почерпи в събота има една чаровна дама - приятел на По-добрия вестник - Мариела Иванова, съсобственик в агенция "Земя". Пожеланията ни към дамата за рождения й ден са за много щастие с двете прекрасни щерки Фани и Кристи, здраве, дълги години още споделена любов и верни приятели. Честито!
ИМЕН ден в събота празнува по-малката дъщеря на приятеля на НДТ Стилиян Митев - Ирина. Екипът ни в аванс честити на младата дама, като й желаем покорени върхове в спорта и училище, сбъднати мечти и много усмивки.
ЧЕСТИТ имен ден казваме на всички, които носят красивото име Ирина. Пожеланията ни в аванс към именничките са за здраве, много късмет във всички начинания и щастие. Наздраве!
РОЖДЕН ден в събота има ротарианецът Стефан Попов. Пожелаваме здраве, успехи и щастие.
НАВРЪХ ГЕРГЬОВДЕН рожден ден празнува адвокат Ненка Александрова. Желаем й здраве, щастие и късмет.
НЕДЕЛНИЯТ ДЕН ще е празничен и за дългогодишния преподавател в ЕГ „Гео Милев” и лидер на СДС в областта Александър Алексиев. Желаем му крепко здраве, много хубави мигове и успехи в начинанията.  
ИМЕН ДЕН в неделя празнува колегата ни Галя Тодорова. Екипът ни й честити, като й желаем да се радва още много години на любовта на съпруга си Тодор, както и на успехите на двете си чаровни щерки Нина и Ани. Гале, бъди жива и здрава, за радост на всички нас и най-вече на малкия ти внук Тео. Честито!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН казваме на всички, които празнуват на Гергьовден. Пожелаваме им да им е живо и здраво името, да се радват на много късмет и успехи във всички начинания. Наздраве!


 


Сходни връзки

СВЕТСКА КЛЮКА ЗА 4 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди