изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:39 EEST
ВКС ВЪРНА НА РАБОТА УВОЛНЕН ПЪТЕН ИНЖЕНЕР    
НовиниВКС възстанови на работа единственият дипломиран пътен инженер в областта Неджати Якубов. Той е уволнен от работа в Областно пътно управление на 17 септември 2010 г., като мотивът за уволнението му е "подбор на екип".

Пред репортер на НДТ инж. Якубов разказа: "След уволнението ми подадох жалба до съда. Сезирах Комисията по дискриминация. Смятам, че съм в правото си и решението на последната съдебна инстанция го доказа, защото зад гърба си имам 36 години стаж в Областно пътно управление. Смея да твърдя също, че съм единственият в областта човек с образователен ценз пътен инженер. Завършил съм във ВИАС. Имам и 3 години следдипломна квалификация за производителност на труда и управление в строителството". Сега инж. Якубов отново е възстановен на длъжността си началник отдел, която след неговото уволнение бе поверена на Петър Петров от ГЕРБ - Добричка община. На въпрос на медията уволнен ли е Петров, Якубов заяви, че е преместен на друга позиция в управлението. "Повярвах в правосъдието, че има такова у нас. Въпреки това обаче за мен все още остава загадка мотивът за уволнението ми и все още чакам становище на Комисията по дискриминация. Ако не бъда удовлетворен от становището, ще потърся правата си като европейски гражданин пред евроинституциите, защото смятам, че от морална гледна точка, всеки от нас трябва да търси и защитава правата си, за да запази човешките си ценности" - каза инж. Якубов.
 


Сходни връзки

ВКС ВЪРНА НА РАБОТА УВОЛНЕН ПЪТЕН ИНЖЕНЕР | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ВКС ВЪРНА НА РАБОТА УВОЛНЕН ПЪТЕН ИНЖЕНЕР
Автор: Anonymous да 2012-05-06 @ 21:22 EEST
Не знаех, че г-н Якубов е единственият дипломиран пътен инжинер в област Добрич. Моля, не пишете глупости...
ВКС ВЪРНА НА РАБОТА УВОЛНЕН ПЪТЕН ИНЖЕНЕР
Автор: Anonymous да 2012-05-07 @ 09:40 EEST
Уволниха те защото си корумпиран бе г-н "единствен" дипломиран пътен инженер. Имаш нахалството дори интервюта да даваш. Редно е на друго място да даваш обяснения не интервюта.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди