изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:10 EEST
14-годишно българче се удави в Кипър    
По света14-годишно българче се удави в канал в Кипър пред очите на родителите си в навечерието на Гергьовден, съобщи седмичникът "Български новини", който се разпространява в Гърция и Кипър.


Инцидента е станал в Героскипу недалеч от местната гимназия, където няколко българчета си играели край канала.

В опит да вземе футболна топка 14-годишният Таньо Кирилов се подхлъзнал и паднал във водата. Екипи на пожарната и водолази са пристигнали на мястото, но детето е било вече мъртво. Родителите на трагично загиналото момче са в шок, тъй като инцидентът е станал пред очите им. Семейството живеело от години в Героскипу.

Българското посолство е било уведомено вчера от полицията в Пафос, която разследва случая. Консулът Александър Михов изрази съболезнования и заяви, че българската мисия има готовност да окаже пълно съдействие на семейството при извършване на необходимите процедури.

На 22 април две момичета - на 9 и 13 години се удавиха в изравнителен басейн, собственост на "Напоителни системи" в Асеновград. Водоемът се намирал на 300 метра от училището, където са учили двете деца. Трагедията се разиграла заради изпуснат във водата мобилен телефон. http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

14-годишно българче се удави в Кипър | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди