изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:06 EEST
2 малки деца се удавиха в кладенец на Гергьовден    
Новини

Две деца се удавиха в изоставен кладенец на Гергьовден в Сливен, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града. Удавените са почти 7-годишно момче и момиченце на 2,5 години.
Инцидентът е станал около 19.30 часа на улица „Булаир” в квартал „Комлука” в непосредствена близост до Първо училище.



Пет деца влезли в двора на изоставена къща, за да берат сливи, но двете по-малки паднали в кладенец, чийто отвор бил замаскиран с трева и бръшлян. Другите три момчета - на възраст 10-11 години започнали да крещят за помощ, но когато на мястото пристигнали екипите на полицията и пожарната, момченцето и момиченцето вече били мъртви.

"От пет години никой не живее тук. Дворът е наследствен, жената, която притежава по-голямата част, е в Ямбол, а другите наследници са в Испания и не могат да се разберат. През това време къщата беше разрушена от набези на крадци, а сега всеки ден влизат да обират сливите", казва баба Руска, която живее в съседство на изоставения имот, цитирана от "Стандарт Нюз".

Друг от съседите - Мишо Донев, разказва, че кладенецът бил много стар и с дълбочина около 20 метра.

В навечерието на Гергьовден пък 14-годишно българче се удави в канал в Кипър пред очите на родителите си. В опит да вземе футболна топка, 14-годишният Таньо Кирилов се подхлъзнал и паднал във водата. Екипи на пожарната и водолази са пристигнали на мястото, но детето е било вече мъртво. Семейството живеело от години в Героскипу.

http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

2 малки деца се удавиха в кладенец на Гергьовден | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди