изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 07:01 EEST
ДО 2 ЮЛИ ПРИЕМАТ СНИМКА ЗА ОН-ЛАЙН ФОТОКОНКУРС    
ТуризъмНа сайта си Министерството на икономиката, енергетиката и туризма обяви онлайн фотоконкурс "Отлични туристически дестинации ЕДЕН - България 2012".

Той е част от изпълнението на проект "Комуникационна кампания за популяризиране на дестинациите ЕДЕН от България", съфинансиран от ЕК, добавят от министерството. Снимките трябва да представят оригинална гледна точка към забележителностите на страната ни (природни, културни, исторически, обичаи, бит, атракции и др.), намиращи се на територията на ЕДЕН десетинациите от България и популяризиращи нетрадиционни и екологични форми на туризъм. ЕДЕН дестинациите в България са 12 по темите аква туризъм, защитени територии и културно наследство, като подробности могат да се намерят в сайта на министерството. Основните критерии за оценка на снимките са свързани с принадлежността им към темата, естетическото изпълнение, оригиналността и визуалното въздействие. Подборът на най-добрите творби ще се извърши от 5-членно жури, в което влизат представители на екипа на проекта и нa национални и браншови организации в туризма. Най-добрите снимки ще бъдат отличени с предметни награди.Крайният срок за изпращане на снимки е до 17 часа на 2 юли.Награждаването ще е в края на юли в столицата, като с част от снимките ще бъде подредена и изложба.
 


Сходни връзки

ДО 2 ЮЛИ ПРИЕМАТ СНИМКА ЗА ОН-ЛАЙН ФОТОКОНКУРС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.79 секунди