изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:08 EEST
СВЕТСКА КЛЮКА ЗА 8 МАЙ    
НовиниСВЕТСКА КЛЮКА ЗА 8 МАЙ


ПЕТОТО ИЗДАНИЕ на Стрийт фестът за градска култура и алтернативни спортове, с който варненските младежи отбелязват Дните на Европа, започна днес, предаде кореспондентът на БГНЕС във Варна. В продължение на 5 дни, до 9 май, в Морската градина, галерия "Архис", книжарница "Параграф 22" и сладкарница "Кифличка" ще съберат младите хора на Варна в различни събития.
KОПИЕ НА БЛИЗО 300-ГОДИШНА виола, изработена през 1758 година от миланския майстор Паоло Тесторе, прави казанлъшкият лютиер Андриан Андреев, предаде кореспондентът на БГНЕС в Казанлък. Инструментът е уникален по рода си. В момента оригиналът е притежание на световноизвестния руски виолист Юрий Башмет. Виолата е предназначена за български музикант, свирещ в Люксембургския симфоничен оркестър.
В МИНСК ПРЕДСТАВИХА ревю на животни. По време на двудневното шоу притежателите на домашни любимци демонстрираха уменията им, но заедно с това предложиха и подходящи тоалети. Котки, не само в поли, но с жакети, кучета с костюми и папийонки. Любимците дефилираха и с разнообразни прически – къса подстрижка, бретон или хипи прическа. Една от котките носеше рокля с кройка в славянски национален стил, но с надпис Гучи.
 


Сходни връзки

СВЕТСКА КЛЮКА ЗА 8 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди