изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:07 EEST
АРЕСТ ЗА ЛИПСА НА ПОДПИС    
Ред и сигурностЗад решетките отива 47-годишният Юлиян Ст. Хр. от Добрич, който е обвиняем по досъдебно производство от 2011 г. за 6 кражби на метални предмети. Престъпленията са извършени в периода януари – февруари 2011 г. „Гаази Баба”, „Алмалиите” и „Катран Чукур” край Добрич.


Той е крал от вилни имоти оградни мрежи, ламаринени колове, метален парапет, стълба и други метални предмети. Докато е бил с мярка за неотклонение „подписка” по досъдебното производство, той не е бил намерен от посочения от него адрес. Обявен е бил за общодържавно издирване, а досъдебното производство спряно и след издирването му възобновено. Неполагането на подписи е причина прокуратурата да поиска задържане под стража. Пред съда при разглеждане на искането за налагане на най-тежката мярка за неотклонение, адвокатът му обяснил, че Юлиян изгубил мобилния си телефон и по тази причина не е бил намерен от органите на реда. Той е работил в Добрич и има постоянен адрес. Според прокурора обаче тези твърдения са несериозни и е посочил, че подсъдимият е бил длъжен да информира органите на реда къде се намира. Юлиян е осъждан и съществува опасност той да извърши друго деяние, а опасността да се укрие вече е реализирана от него. В последната си дума Юлиян е обяснил, че съжалява, работел и можел да издължи причинените щети.
От пресцентъра на съда посочват, че спрямо Юлиян има влязла в сила на 3 септември 2011 г. присъда отново за кражба и има друго висящо производство. Всичко това е мотивирало Окръжния съд да потвърди наложената на 47-годишния мярка за неотклонение. Определението на въззивния съд е окончателно.
 


Сходни връзки

АРЕСТ ЗА ЛИПСА НА ПОДПИС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.80 секунди