изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:55 EEST
НДСВ - ДОБРИЧ, ВДИГА КАНДИДАТУРАТА НА ХР. ХРИСТОВА    
ПолитикаВчера на свое открито за медиите заседание Областния съвет на НДСВ - Добрич, единодушно реши да вдигне кандидатурата на Христина Христова за лидер на партията на предстоящия конгрес на жълтите на 17 юни.

Самата Христова, която присъства на заседанието пък обяви, че тя ще се кандидатира за председателския пост, като благодари на колегите си от Добрич за гласуваното доверие и признанието за това, което е направила през последните три години. Д-р Г. Желев - областен координатор на жълтите, изтъкна, че Христова е поела партията в много труден момент и е направила така, че на последните местни избори м.г. НДСВ не само е запазила позиции, но дори е подобрила леко постиженията от последните избори. Пред журналисти Христова заяви, че НДСВ води преговори с партии от център-дясно, за обединяване в широка център дясно коалиция, с която да се явят на предстоящите парламентарни избори. "Преговаряме със ЗНС, СДС, ВМРО - Ние, ЕНП, Обединени земеделци. Отворени сме дори и за формацията на Меглена Кунева, защото страната има нужда от по-добро управление" - каза Христова. Тя заяви още, че според нея ГЕРБ в момента работи за предсрочни избори, защото "се страхуват от идващата зима и затова стахановски ударно приеха текстовете по закона за конфискацията" - каза Христова.
 


Сходни връзки

НДСВ - ДОБРИЧ, ВДИГА КАНДИДАТУРАТА НА ХР. ХРИСТОВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.50 секунди