изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:55 EET
РАЗПИТАХА ОТВЛЕЧЕН ОТ БИВШ ОРТАК    
НовиниРазпит на 35-годишен мъж, жертва на отвличане, е извършил вчера Окръжният съд в Добрич, съобщиха от пресцентъра му.


Делото е заведено срещу варненците Боян Ф. И. на 30 години, Константин Г. Л. на 34 години и добричлията Емилиян К. Ен. на 23 години. Те са обвиняеми за това, че на 27.06.2009 г. в Телериг в съучастие с още трима са отвлекли Цв. Ц. През миналата година трима от  подсъдимите за отвличането сключиха с Окръжна прокуратура споразумение за решаване на делото в досъдебното производство. Делото срещу другите продължи в отсъствие на пострадалия, който е извън страната. Неговото отсъствие, както и това на свидетел по делото, са причина за многократното отлагане на делото.
Пред съда Цв. Ц. е разказал, че съвместния му бизнес с Веселин Данаилов не вървял и той поискал да се оттегли. Върнал се в Добрич, но не живеел в дома си. Заради слух, че Данаилов е обявил награда за откриването му, той се страхувал да се прибере. Работел в дискотека в Телериг. Докато бил навътре в бара една вечер усетил удар по тила и изгубил съзнание. Свестил се в автомобил Мерцедес и по пътя. В колата спрямо него не било упражнено насилие.
Според обвинителния акт Веселин Данаилов и Цв. Ц. се занимавали с монтаж на климатична техника. Според Данаилов, пострадалият периодично присвоявал част от парите, които чуждестранен поръчител привеждал за покриване на текущи разходи и изплащане на заплатите на работниците. В един момент Цв. Ц. се установил да живее в Росеново и започнал работа в дискотека в Телериг. Данаилов неуспешно издирвал партньора си, звънял му по мобилния телефон и няколко пъти го търсил на работно място. На 27.06.2009 г. Данаилов и негови познати влезли в дискотеката, където двамата бивши съдружници се скарали. Данаилов се ядосал и нанесъл два силни удара с юмрук в областта на лицето на ексортака си. Цв. паднал на земята, след това го измъкнали от заведението и го качили на задната седалка в „Мерцедеса”. Свидетел на инцидента съобщил на собственика на дискотеката, който уведомил полицията и лицата били задържани.
 


Сходни връзки

РАЗПИТАХА ОТВЛЕЧЕН ОТ БИВШ ОРТАК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди