изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:42 EET
Първият бременен мъж в света пребит жестоко от пияната си жена    
Любопитно
Месеци преди да подаде документи за развод първият забременял мъж в света Томас Бийти е бил нападнат от съпругата си, изпаднала в алкохолно опиянение. Разярената дама е пребила и тяхната дъщеря.


На кадрите, които ще бъдат представени като доказателство по делото за развод на семейната двойка, Бийти влиза в детската стая в къщата си в Аризона, само за да види жена си Нанси припаднала на пода.

Когато Нанси се събужда, тя изпада в яростен гняв, грабва дъщеря им, която спи, и я завлича в съседната стая. След това Нанси необяснимо защо насочва своята ярост към Томас. Започва да хвърля по него различни домашни предмети, включително и с лаптопа на семейството.

Момент по-късно, Нанси отнася компютъра в задния двор на къщата, удря го в земята и го мята в басейна, докато Томас и децата я молят през сълзи да спре.

Томас поиска развод с Нанси през февруари, твърдейки, че съпругата му е жесток алкохолик и е заплаха за техните деца. Източници, близки до Томас, съобщават, че той е заснемал Нанси, само за да й покаже какво тя върши, докато е в алкохолно опиянение, информира TMZ. /БЛИЦ

http://www.blitz.bg


 

 


Сходни връзки

Първият бременен мъж в света пребит жестоко от пияната си жена | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди