изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:18 EET
ХОРОСКОП ЗА 10 МАЙ    
НовиниХОРОСКОП ЗА 10 МАЙ




ОВЕН – Припрени сте да свършите час по-скоро нещата, които не търпят отлагане. Делови и точни, ще отхвърлите повече работа, отколкото предполагате, благодарение на добрата си организация и усет.
ТЕЛЕЦ - Не взимайте важни решения, а довършете започнатите задачи. Позитивните мисли ще ви предпазят от напрежение и стрес, както и занимания със спорт, разходки и други физически натоварвания
БЛИЗНАЦИ - Довършете започнатите задачи, като оставите за друг ден новите начинания. Във връзка с подготовката на професионален проект ще търсите повече информация от хора с ясни позиции и изразено присъствие в конкретната сфера.
РАК - Не придавайте голямо значение на нечии емоции, повече внимание отделете на себе си. Заради натрупаната умора нагласата ви към развлечения е налице, за това и плановете ви са в такава посока.
ЛЪВ - Неангажираните ще останат поласкани от нечие внимание и е възможно отношенията помежду ви да продължат в желаната посока, но нещата ще зависят и от вас.
ДЕВА - Усърдието ви ще се прояви и акуратността, с която следвате намеренията си ще ви изведе до желаните позиции. Освободени от съмнения и вредни мисли, ще продължите напред.
ВЕЗНИ - Амбициите ще ви насочват и към други перспективи, за които няма да сте неподготвени, но по-добре да ги отложите за следващите дни.
СКОРПИОН - Няма да се затрудните до степен, че да изпаднете в депресия, но и няма да липсват емоции и разногласия, което е в рамките на нормалното. Кратко пътуване, най-вече за развлечения.
СТРЕЛЕЦ - Поети ангажименти и лични задачи ще запълват времето на много от вас днес, за други денят е по-различен, макар и с не най-добрата енергетика.
КОЗИРОГ - Неспокойният ви дух може да ви подтикне към нови инициативи и срещи от различен характер,  добре е навреме да овладеете тези си желания и отложите изпълнението им за друг ден.
ВОДОЛЕЙ - Насочете енергията си към дома, като се погрижите за удобствата и почивката на семейството си. Отложете новите начинания, но довършете започнатото.
РИБИ - Занимания от различен характер ще запълват времето и вниманието ви днес, но е за предпочитане да се ориентирате към приключване на започнатите задачи и отложите новите начинания.


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 10 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди