изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 01:00 EEST
В СЪДА В БАЛЧИК ТРЪГВА ДЕЛО ЗА ДРОГА    
Ред и сигурностЗа днес в Районния съд в Балчик е насрочено делото срещу 30-годишиня В. Н. В. от морския град. Срещу него има обвинение за това, че на 27 август 2010 г. без надлежно разрешително е придобил и държал високорискови наркотични вещества – 0,567 гр. хероин на стойност 51,03 лв.


Според обвинителния акт, В. В. и двама свидетели по делото, са се уговорили да закупят дрога. Подсъдимият ангажирал свой познат да ги откара с личния му автомобил до мястото, където щели да получат наркотиците.  Четиримата пътували към Варна, но на разклон за с. Кантраджиево В. В. казал на шофьора да спре. Там изчакали около 2 часа да дойде друга кола с варненска регистрация, управлявана от неустановено от полицията лице. В. В. се качил в този автомобил и потеглил в посока към Кранево. След около 15 мин. се върнали и се качил в колата. Обяснил, че е купил хероин на стойност 100 лв. и дал от него на двамата, с които имал уговорка. По пътя за Балчик тримата употребили част от хероина. Останалото количество било иззето от органите на МВР. В откритите 9 опаковки с кафяво прахообразно вещество имало общо 0,567 гр. хероин на стойност 51,03 лв. Единият от компанията, употребила дрогата, е осъждан за държане на наркотични вещества, а срещу другия е образувано наказателно дело за същото престъпление, посочват от съда.
В. В. не се е признал за виновен на досъдебното производство. Той има средно образование, не е семеен, не работи, осъждан е.  


 


Сходни връзки

В СЪДА В БАЛЧИК ТРЪГВА ДЕЛО ЗА ДРОГА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди