изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:39 EEST
Първо в БЛИЦ: Шестгодишният Йордан задушен с възглавница    
Ред и сигурност
Малкият Йордан е бил задушен от баща си с възглавница. Смъртта е настъпила в рамките на няколко минути, сочи първоначалния доклад от аутопсията на детето.


Момченцето беше намерено в квартира във Велико Търново. Телцето на 6-годишния Йордан било положено върху спалнята. В стаята висял обесен бащата – Петър Петров. Сигнал за престъплението е подала снощи майката Ивелина Игнатова. Тя и Петър били разделени от няколко месеца. В петък той помолил да вземе момченцето за ден при себе си. Двамата се уговорили да го върне на другия ден вечерта, разкриха източници от полицията. Притеснена, че Петър не идва с детето, майката решила сама да го потърси.

“Ужасна драма. Разделиха се преди няколко месеца сякаш без никаква причина. Тя се сърдела, че той не й обръща внимание и накрая поискала да заживее сама с момченцето”, разказва пред БЛИЦ Нестор Иванов, кмет на свищовското село Хаджидимитрово, откъдето е Петър Петров.

“Бащата много тежко понесе раздялата. Обичаше много момченцето, не мога да си обясня защо е посегнал на детето. Беше кротко момченце, много умно за възрастта си. Понякога идваше в село при баба си. Дълго време не можеха да имат деца, Йордан беше кръстен на дядо си”, разказва още Нестор Иванов.

Мария НИКОЛАЕВА

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Първо в БЛИЦ: Шестгодишният Йордан задушен с възглавница | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди