изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 15:17 EEST
Разведена и ревнива изгори 5 деца на многодетен баща    
По светаВ една къща в Дерби, Англия, през ноща се развила ужасна трагедия: пет малки заспали дечица умират в пламъците на пожар. Четири момченцата и едно момиченце на възраст от 5 до 10 години са жертва на отмъщение, мотивирано от ревност.


В къщата живее безработният Мик Филпот. Името на 54-годишният мъж беше в заглавията на английските вестници преди пет години, заедно с това на съпругата му Майред.

Мик Филпот се прочу с това, че е направил 17 деца на пет жени, След това многодетният безработен настоя държавата да му плаща за потомството, като му подарят и една голяма къща.
Мик Филпот се прочу с това, че е направил 17 деца на пет жени. 5 от децата изгоряха в пожар.

Преди няколко седмици втората му бивша съпруга, 28-годишната Лиза, се изнесла с децата си от къщата. Избухнали скандали и сцени на ревност. Сега Лиза, заедно с новия си любовник е в затвора. Двамата са заподозряни като подпалвачи и убийци на децата.

Многодетният Мик ронел горещи сълзи, че въпреки всичките му усилия, не можал да спаси пет от родните си деца./ http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Разведена и ревнива изгори 5 деца на многодетен баща | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди