изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:14 EEST
НАП ОБЯВИ НА ТЪРГ ДВА РЕТРО АВТОМОБИЛА    
ИкономикаДва ретро автомобила - "Пакард Ултраматик" и "Додж" обяви на търг териториалната дирекция на НАП във Варна. Публичните изпълнители от Средни данъкоплатци и осигурители при териториалната дирекция са предприели тази крайна мярка, след като длъжникът не е изпълнил доброволно задълженията си към бюджета, съобщиха от пресцентъра на дирекцията.

Луксозният "Пакард" е произведен през 1951 година и е напълно реставриран с оригинални части. "Пакардът" спира дъха на познавачите не само с външния си вид, но и с осемцилиндровия си двигател и мощност от 152 к.с. Експертната оценка, от която ще стартира и наддаването за уникалния автомобил, е 70 000 лева. На 52 000 лева е оценен другият ретро автомобил -"Додж", който е произведен през 1948 година и също е напълно реставриран. Неговият двигател е шестцилиндров, а мощността му е 102 к.с. На търга могат да участват и любителите на по-новите модели автомобили, тъй като на публична продан е обявен и "Мерцедес", произведен през 2007 година, а цената, която кандидат – купувачите ще трябва да заплатят за него, е 70 000 лева. Оглед на автомобилите може да се извършва от 18 до 28 май, а търгът с тайно наддаване ще се проведе на 31 май под № 0132.
Повече подробности относно условията и правилата за провеждане на търга, както и списък на вещите с тяхното описание и продажна цена са на разположение в сградата на ТД на НАП Варна, а така също и на страницата на НАП в Интернет на адрес www.nap.bg.
 


Сходни връзки

НАП ОБЯВИ НА ТЪРГ ДВА РЕТРО АВТОМОБИЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди