изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:33 EEST
МОМЧЕТАТА НА СОУ "ПЕЙО ЯВОРОВ" (ПЛОВДИВ) СИ ТРЪГНАХА СЪС ЗЛАТОТО ОТ ДОБРИЧ    
Спорт

Волейболистите на СОУ "Пейо Яворов" (Пловдив) спечелиха златните медали на финалите на ученическите игри при момчетата от 5 до 7 клас, които се проведоха в Добрич. В спора за първото място шампионите надделяха с 3-0 гейма над СОУ "П. Р. Славейков" (Кърджали). С бронзовите отличия се окичиха учениците на ОУ "Панайот Хитов" (Сливен).



Домакините от ОУ "Христо Ботев" (Добрич) завършиха на седмо място в конкуренцията на десетте най-добри отбора в тази възраст в цялата страна. Наградата за най-добър реализатор получи Петър Христосков от тима на златните медалисти.

Мачовете се играха в спортна зала УСШ в комплекс Изида в градския парк "Св. Георги" и в зала "Добротица". Главен ръководител на първенството бе Маринела Христова. Състезанието бе организирано от Министерството на образованието, младежта и спорта, Министерството на физическото възпитание и спорта и Българската асоциация Спорт за учащи.

 


Сходни връзки

МОМЧЕТАТА НА СОУ "ПЕЙО ЯВОРОВ" (ПЛОВДИВ) СИ ТРЪГНАХА СЪС ЗЛАТОТО ОТ ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди