изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:06 EEST
Стойчев готов да се върне, иска от Борисов да махне инж. Лазаров и Ганев    
СпортРадостин Стойчев е навит да се завърне начело на мъжкия ни национален волейболен отбор, но само при едно условие. Спецът ще настоява на срещата си с Бойко Борисов за махането на инж. Данчо Лазаров и Любо Ганев от федерацията.


Именно последните двама взеха решението да уволнят Стойчев след загубата на "трикольорите" от Германия с 1:3 гейма на полуфиналите на квалификационния турнир в "Арена Армеец" в София, което ни лиши от квота за Олимпиадата в Лондон 2012. Лазаров и Ганев дори обявиха, че Силвано Пранди се завръща начело на България, но в крайна сметка италианецът се отказа.

В 10:30 часа в сряда Борисов ще приеме Стойчев. На срещата в Министерски съвет ще ще присъстват още министърът на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков, както и вицепрезидентът на волейболната ни федерация Ивайло Константинов. Именно пред премиера Радо Стойчев ще настоява инж. Лазаров и Любо Ганев да бъдат премахнати от постовете, които заемат, твърди "Канал 3". Инженерът е шеф на федерацията, а легендарният волейболист е член на Управителния съвет.

С оглед развитието на драмата около националния отбор се очаква премиерът да настоява пред Стойчев за връщането му. Както е известно, на "трикольорите" предстои последен шанс за спечелване на квота за Лондон 2012. От 8 до 10 юни в зала "Арена Армеец" отново ще се проведе олимпийска квалификация, на която този път ще спорим с Франция, Египет и Пакистан. Логично е последната дума да има Бойко Борисов, защото Държавата отделя средствата за финансирането на тима ни и за домакинството на двете квалификации и финали на Световната лига.

След срещата в Министерски съвет ще има и заседание на Управителния съвет на волейболната федерация, на което трябва задължително да се реши кой ще е селекционер на България. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Стойчев готов да се върне, иска от Борисов да махне инж. Лазаров и Ганев | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди