изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:12 EET
СЪБИРАЧИ НА ДЪЛГОВЕ ПЛАШАТ ГЕНЕРАЛТОШЕВЦИ    
НовиниНовосформираната спецпрокуратура се занимава вече с арестуваните събирачи на дългове.  Фирми, които се занимават със събиране на дълговете, прескачат границите на закона и използват крайни средства - изнудване, стигащо до заплахи за изнасилване. Това показва разследване на колегата от TV 7 Асен Иванов, което  разкри някои от най-фрапиращите случаи, два от които в Генерал Тошево.


 
БЛИЦ цитира телевизията като разказва за преживяванията на Янко Атанасов от Генерал Тошево. На него му отнели абсолютно противозаконно няколко камиона. Побъркали го с думите, че той и синът му ще бъдат вкарани в инвалидна количка, а жена му ще бъде изнасилена.
“Янко изпадна в шок. Зареждаше си камионите във фирмата с картончета, а после си оправяха сметките. Изглежда са надписали голямо количество нафта, за да влезе вътре”, оплака се майката на Янко. “Имал да дава пари. Взеха му и двата буса. И той и ние сме със заеми. Само с един камион си изкарва прехраната Тежко е Чудя се как го преживя. Беше голям шок... “, кахъри се и бащата Димитър Атанасов.
С побой бил заплашен и Костадин Костадинов, също от Генерал Тошево.
За разлика от повечето подобни случаи, този път органите на реда реагирали адекватно. Мутрите от групата за събиране на дългове са арестувани, а с тях вече се занимава новосформираната спецпрокуратура. Обвиненията срещу биячите са за рекет, обсебвания и поръчки за взривявания, посочва медията.


 


Сходни връзки

СЪБИРАЧИ НА ДЪЛГОВЕ ПЛАШАТ ГЕНЕРАЛТОШЕВЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди