изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 12:12 EEST
Официално: Федерацията връща Радо Стойчев обратно    
Спорт

След нея стана ясно, че премиерът е дал препоръки специалистът да бъде назначен на поста отново, поне до олимпийските игри в Лондон през лятото. При гласуването един от членовете на съвета е бил против, трима са се въздържали, а останалите са гласували позитивно за връщането на Стойчев.



"Не сме говорили с Радо Стойчев, дано не каже "Не". Това наше решение е повече от извинение към Радо, в името на България и Олимпиадата. Конфликт между треньора и федерацията не е имало никога, начинът на комуникация не бе какъвто трябва", заяви Любо Ганев пред медиите в качеството си на член на УС на БФВ.

"Всички искаме България да отиде на Олимпийски игри в Лондон. Ние мислим за волейбола, затова взехме това наше решение.

Силвано Пранди първоначално даде съгласието си, но след като е направил допълнителни разговори с момчета от отбора и с помощник-треньора Камило Плачи, е разбрал обществените нагласи в страната и това, че националите искат наставник на отбора да остане Радостин Стойчев.

Проведохме допълнителни разговори с други специалисти в България, но никой не се съгласи да работи в тази обстановка. Разбирам ги и тях, и Пранди.

Дори и без да имаше днес среща между Стойчев и министър-председателя Бойко Борисов, отново щяхме да вземем същото решение.

Отчитаме обаче и резултатите от тази среща. В тази ситуация за нас най-правилното и единствено решение бе да върнем Радостин Стойчев на поста му", заяви легендата на българския волейбол.

След 15:00 часа трябва да стане ясно дали Радостин Стойчев ще приеме да се върне обратно на поста национален селекционер на България. http://www.sportni.bg

 


Сходни връзки

Официално: Федерацията връща Радо Стойчев обратно | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди