изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:05 EET
ПОБЕДИТЕЛ В КОНКУРС ЗА ЕСЕ СЕ СРЕЩА С ЕВРОКОМИСАР    
ОбразованиеНа сайта си Министерството на регионалното развитие и благоустройство обяви конкурс за есе на тема "Как искаш да изглежда Дунавският регион след 10 години?", организиран от ведомството по повод Деня на река Дунав – 29 юни.

Той ще се проведе в пет университета в страната – СУ "Св. Климент Охридски", УНСС, Нов български университет, Югозападен университет "Неофит Рилски" и Русенски университет "Ангел Кънчев". В конкурса могат да участват студентите от специалностите "Европеистика", "Публична администрация" и "Регионално развитие". Крайният срок е 15 юни 2012 г. Есетата могат да бъдат изпращани на е-mail GKyoseva@mrrb.government.bg. За най-добрите автори са предвидени три парични награди, като имената на победителите ще бъдат обявени на страницата на министерството до 22 юни. Спечелилият първото място ще има и възможността да се срещне лично с еврокомисаря по регионалната политика Йоханес Хаан.
 


Сходни връзки

ПОБЕДИТЕЛ В КОНКУРС ЗА ЕСЕ СЕ СРЕЩА С ЕВРОКОМИСАР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди