изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 22:19 EEST
ХОРОСКОП ЗА 17 МАЙ    
НовиниХОРОСКОП ЗА 17 МАЙ


ОВЕН – Ако по различни причини се чувствате напрегнати и раздразнителни, ограничете контактите си и не започвайте нови неща.
ТЕЛЕЦ - Възможно е нещата, които планирате днес да ви се отдават с повече усилия, а натоварването да води до загуба на сили. Кръгът се затваря, но неблагоприятното въздействие ще се усети, за това е добре да сте пасивни и си осигурите повече време за отдих.
БЛИЗНАЦИ - Денят е измежду онези опасни дни, в които хората са изложени на конфликти. В заниманията си заложете на сигурното, като избягвате риска, физическата и емоционална умора.
РАК - В същото време може да установите повишено напрежение в общуването с околните, за това е по-добре да
ЛЪВ - Денят е измежду критичните и неблагоприятни дни от месеца, през който е за предпочитане да се ограничат контактите и избягват новите запознанства.
ДЕВА - За част от задачите, които предвиждате за днес времето е неподходящо, за други няма да ви достигнат сили, за това е добре да се насочите върху неотложните си ангажименти, без да се суетите и говорите напразно.
ВЕЗНИ - Ще върнете настроението и целостта на духа си, ако дадете предпочитание на онези неща, които ви помагат по-добре да опознаете себе си и се разграничите от дразнителите си.
СКОРПИОН - Ограничете контактите си и избягвайте новите запознанства. В каквато и ситуация да попаднете днес, бъдете скромни и не предизвиквайте с нищо съдбата, за да не последват главоболия за вас.
СТРЕЛЕЦ - Ако се чувствате затруднени и имате желание някой да ви помогне, се обърнете към близките си, за да се справите по-бързо. Но, най-важното е да останете спокойни и да не потъвате в мрачни мисли. КОЗИРОГ - Ако се чувствате уморени и без желания, потърсете прекия допир с природата. Ще обновите мислите си и ще придобиете повече сили за изпълнение на смелите ви идеи.
ВОДОЛЕЙ - Дори и да имате основателен повод да се похвалите, може да срещнете злоба и завист, които ще оставят много горчивина в душата ви. Не харчете излишно, възможни са измами.
РИБИ - Не предприемайте и не започвайте нищо ново днес, защото крайният резултат ще бъде със съмнителна стойност. Чувствителността на всички е повишена и склонността към конфликти е налице.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 17 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди