изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:02 EEST
ОЩЕ ДВАМА ВИДНИ ДОБРИЧЛИИ - В ПОЧЕТНАТА КНИГА    
НовиниУдостоверения за вписване в Почетната книга на Добрич ще получат в събота краеведът Веселина Малчева и доц. д-р Михаил Христов, съобщиха от общината.




Доц. д-р Христов е вписан в Почетната книга за изключителен принос в научните изследвания и в националната и световна селекция на слънчогледа. Веселина Малчева - за последователна изследователска, родоведска и краеведска дейност и принос в издирването, проучването, съхраняването и предаването на знание за миналото на Добрич. Вписването в Почетната книга е морална награда и е израз на признанието на добричката общественост за принос и особени заслуги на удостоените в духовната и материалната сфера на Общината. В почетната книга се вписват имената на удостоените със звание "Почетен гражданин на град Добрич", както и имената на граждани с особени заслуги към Общината в областта на просветата, науката, изкуството и културата, здравеопазването, социалните дейности, сигурността, икономиката, спорта и обществено-политическия живот. Почетната книга е паметен регистър на град Добрич.
 


Сходни връзки

ОЩЕ ДВАМА ВИДНИ ДОБРИЧЛИИ - В ПОЧЕТНАТА КНИГА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди