изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:11 EEST
ВИЗИТА НА ПОСЛАНИКА НА НОРВЕГИЯ    
НовиниФотоизложба „Снимки от Норвегия” на фотографа Владимир Донков е открита в Зеления образователен център в Шабла от посланика на Кралство Норвегия в България Тове Скарстейн и кметът на общината проф. Райна Бърдарева.


Изложбата е част от събитията, с които посолството на Норвегия отбелязва националния празник на страната - 17 май.
С финансовата подкрепа на Норвежкото правителство, чрез Програмата за сътрудничество, в партньорство с община Сондреленд, е преобразена и сграда на старото училище в морския град и е създаден Зеленият образователен център. Посланикът на Кралство Норвегия е споделила с присъстващите радостта си от възможността да посети още едно красиво кътче на България и да разгледа фантастичния зелен център и че сграда, която е била училище, днес отново е модерен център за обучение.
Представяйки фотоизложбата „Снимки от Норвегия” и нейния автор Владимир Донков тя е посочила, че той е млад човек, който работи при екстремни условия и, благодарение на това, обективът му е запечатал невероятните красоти на Севера и в частност на Кралство Норвегия.
 


Сходни връзки

ВИЗИТА НА ПОСЛАНИКА НА НОРВЕГИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди