изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:54 EET
ДОБРИЧЛИЯ ОСТАВА В АРЕСТА ЗА 6 СТРЪКА КАНАБИС    
Новини След Районния съд в Добрич, и Окръжният съд отказа да пусне от ареста 29-годишния Митко Б. М. от Добрич и потвърди мярката му за неотклонение задържане под стража.


Той обвиняем за това, че на 24 април без да има разрешително за това и в съучастие с други две лица, е държал 6 стръка канабис със средна височина на растенията 35 см в саксии. Два дни по-късно Районният съд му е наложил мярка за неотклонение задържане под стража, а на 10 май е отказал да я промени в по-лека.
През Окръжния съд вчера адвокатът на задържания е заявил, че Митко е съдействал на органите на реда за разкриване на обективната истина, има постоянен адрес и иска да бъде изменена мярката за неотклонение. Митко пък обяснил пред съда, че с посещение при лекар преди ареста му е било установено сериозно заболяване, което се влошава при условията в Следствения арест. Той е помолил да бъде поставен под домашен арест, за да се лекува.
Окръжният съд е преценил че младият мъж е разследван за тежко умишлено престъпление. Той е осъждан и е лежаб в затвора. Поради това съдът счита, че има реална опасност 29-годишният да се укрие или да извърши друго престъпление, а определената му мярка за неотклонение единствено би попречила за това.  Освен това Митко не е представил документи, доказващи сериозно заболяване, но при престоя му в Следствения арест може да получи медицинска помощ или да бъде преместен в болниците към местата за лишаване от свобода.
 


Сходни връзки

ДОБРИЧЛИЯ ОСТАВА В АРЕСТА ЗА 6 СТРЪКА КАНАБИС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди