изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:15 EEST
Районен съд – Балчик, осъди чужд гражданин, шофирал след употреба на алкохол    
Ред и сигурност     Районен съд – Балчик, наложи наказание условно лишаване от свобода за 3 месеца с 3 години изпитателен срок на 25-годишния Щ. Х. от гр Волзано, Република Италия. Той е лишен и от право да управлява моторно-превозно средство за срок от 12 месеца.

                   Районен съд – Балчик, призна Щ. Х. за виновен по повдигнатото му обвинение за това, че на 27.08.2011 г. по главен път I-9 е управлявал тежкотоварен автомобил „Мазда” с концентрация на алкохол в кръвта си над 1,2 промила, а именно 1,56 промила, установено по надлежния ред.

            Пресцентърът припомня, че подсъдимият работи като електротехник в чуждестранно търговско дружество, регистрирано на територията на Република България. Той е правоспособен водач на моторно-превозно средство и за компанията му поверила управлението на тежкотоварен автомобил за изпълнение на служебните му задължения, компанията.

            На 26 срещу 27.08.2011 г. Щ. Х. посетил заведение в курортен комплекс „Златни пясъци” и изпил 3-4 бири от по 500 милилитра. Около 02,41 ч. на 27.08.2011 г. той управлявал колата по пътя от курортен комплекс „Албена” към гр. Балчик. Бил спрян за проверка от полицейски служители и бил изпробван за употреба на алкохол. Техническото средство отчело концентрация на алкохол в кръвта му в количества 1,56 промила и чуждият гражданин се съгласил с показания от техническото средство резултат.

 


Сходни връзки

Районен съд – Балчик, осъди чужд гражданин, шофирал след употреба на алкохол | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди