изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 01:07 EEST
Сергей Станишев печели със 75%    
Политика
Сергей Станишев е преизбран за председател на БСП. Източници на БЛИЦ от зала 1 на НДК съобщиха, че досегашният лидер е получил 75% от доверието на делегатите. За единствения претендент Георги Кадиев са останали 22%, а 3% от бюлетините са невалидни.


Гласуването започна в малките часове на деня. Причина за това стана бавното печатане на бюлетините, което не беше приключило повече от два час след края на закритото заседание. На него всички номинирани, с изключение на Георги Кадиев, си направиха отвод. Последен това стори скритият оръженосец на "екс президентския кръг" Драгомир Стойнев.

Делегатите уплътниха времето до гласуването с гледане на финала на Шампионската лига между "Байерн" и "Челси". За целта домакините от НДК включиха огромните видеостени край сцената на зала 1.

Мая Манолова пък ще бъде новият председател на ОПКК на БСП. По неофициална информация тя става ръководител на комисията с 51% доверие. / http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Сергей Станишев печели със 75% | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди