изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 03:56 EEST
Вълнения в Англия след интервю на Бербатов    
Спорт
Българинът набързо бе поканен в Тотнъм, Арсенал и Манчестър Сити, а фен на новия член на Висшата лига Уест Хям го призовава да акостира в отбора


Английският таблоид “Сън” публикува част от интервюто на Димитър Бербатов в “Нека говорят” по БТВ.

Англичаните наблягат на желанието на нападателя да смени отбора, за да има повече игрово време, както и на това, че Митко е разговарял няколко пъти със Сър Алекс Фъргюсън за бъдещето си.

Под новината, която е една от водещите за деня, има множество коментари, а БЛИЦ публикува някои от най-интересните. Българинът набързо беше поканен в Тотнъм, Арсенал и Манчестър Сити, а фен на новия член на Висшата лига Уест Хям го призовава  да акостира в отбора, понеже “чуковете” имат нужда от нападатели. Естествено има и такива, които не таят любов към Бербо и такива, които оправдават решението на Сър Алекс да не дава много шансове на нападателя.

Ето и част от коментарите, след като "Сън" публикува част от интервюто на Димитър Бербатов:

“Бербо, ела в Тотнъм. Отново ще си номер 1 и ще биеш Сити, Юнайтед, Челси и Ливърпул!”

“Той трябва да се присъедини към Сити и Тевес.”

“Никога не съм бил фен на Бербатов, но бях шокиран колко малко игра той през изминалия сезон.”

“Бербатов е страхотен играч, към който липсва уважение от страна на Съра. Той трябва да играе някъде, където феновете ще могат да се насладят на играта му и където обичат красивия футбол.”

“С контузиите през сезона и бавния футбол, който играе Бербатов, Фъргюсън нямаше как да даде повече шансове на футболиста. Може Съра да е бил искрен в намеренията си да пуска Бербатов, но с оглед на случилото се през сезона и желанието да налага бърз футбол Бербатов просто не се вписва.”

“Английският футбол е за бойци. Бербатов получи всички шансове, за които беше мечтал, но не ги оправда. Не знам защо играчите, които дойдоха от Тотнъм (Бербо и Карик), не се представят на ниво. Ако показваше игрите, които показа в Тотнъм, сега нямаше да е “опакован” и да му се търси купувач. Никога не съм виждал по-мързелив нападател. Вижте Дрогба, Дел Пиеро, Раул и т.н...”

“Бербатов е най-талантливият нападател на Юнайтед, а е оставен да гние и да си търси отбор. Истинска класа. Каква пародия – Уелбек не е добър и никога няма да бъде. Не разбирам как той и Ернандес получиха повече шансове и имат повече мачове от Бербатов”.


3_14.jpg
 


Сходни връзки

Вълнения в Англия след интервю на Бербатов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди