изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 13:49 EEST
ХОРОСКОП ЗА 22 МАЙ    
НовиниХОРОСКОП ЗА 22 МАЙ


ОВЕН – Денят е добър, дори магически, за това отделете повече време на плановете си и подреждайте приоритетите си. Енергетиката спомага тяхното изпълнение, понякога и без големи усилия.
ТЕЛЕЦ - Подходящо време за творчество и планиране, бъдете организирани и се възползвайте максимално от даденостите на деня. Научили сте се да разчитате предимно на себе си и това ви помага, независимо от посоката на вятъра.
БЛИЗНАЦИ - Ще се възползвате пълноценно от енергетиката на деня, ако отделите повече време на творчески занимания. Богатото ви въображение и умения ще ви помогнат по-лесно да реализирате идеите си
РАК - Препоръчително е да изготвите точна програма за действие, която ще ви позволи да станете по-организирани и активни в изпълнението й.
ЛЪВ - Направете си планове за бъдещето, план за работа и за почивка, какво да постигнете и как да живеете. Изпълнени с такива мисли, прагматично ще се ориентирате в обстановката, показвайки се подготвени и уверени в действията си. 
ДЕВА - Проявеното ви разбиране към нечии избор ще ви позволи с по-малко стрес да продължите работата си над текущите задачи, отделяйки повече време върху планиране и подготовка на новите, на които възлагате повече надежди.
ВЕЗНИ - С участието си в европейски проекти от правен, технически, политически, културен или друг характер ще покажете солидната си професионална подготовка и качества, но най-вече силата на духа си.
СКОРПИОН - Липсата на средства ще ви подтикне да търсите допълнителна работа, или планирате разширяване на добре познатата ви и утвърдена дейност.
СТРЕЛЕЦ - Приключване на започнат проект ще бъде ознаменуван с придобивки не само от материален характер. Възможностите за нови поръчки ще се появят скоро, колкото и да е свит пазара за тях, такива ще има.
КОЗИРОГ - Днес благодарение на инициативността си, добрата ви ориентация и усет за нещата ще се възползвате по-добре от даденостите на деня. Измежду най-ярките е възможността да планирате и мечтаете. ВОДОЛЕЙ - С лекота ще усвоявате нова информация, а творческите нововъведения ще оказват положително въздействие на професионалната ви квалификация, психическа и физическа форма.
РИБИ - Направете си план за работа и почивка, подредете приоритетите и ги следвайте. Смело мечтайте, защото тези мечти се сбъдват и делата ви ще се реализират по-лесно и бързо


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 22 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.53 секунди