изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 19:04 EEST
КРУШАРИ СКЛЮЧИ ДОГОВОР ПО ТРАНСГРАНИЧЕН ПРОЕКТ    
НовиниДоговор за „Доставка чрез закупуване на многофункционален багер с челен товарач, багерна и трапецовидна кофа” е подписан на 17 май от община Крушари и ДЗЗД „Евромаркет Крушари”.


Той е по трансграничен проект по Оперативна програма „Трансгранично сътрудничество Румъния-България 2007-2013 г.” По него водещ партньор е областният съвет в Констанца, а  партньори са Областен инспекторат за спешни ситуации „ Добруджа”, Обществена болница за спешни случаи - Констанца, Община Крушари и Община Генерал Тошево.
Стойността на договора за доставката на багера е 113 880 лв. Той се съфинансира от Европейския фонд, Националния бюджет на България, както и от бюджета на община Крушари.
С обществена поръчка, проведена по разпоредбите на ЗОП, е определен за изпълнител на доставката Д ЗЗД „Евромаркет Крушари”, представлявано от Крум Христов Христов. В дружеството по ЗЗД участие имат „ Евромаркет Кънстракшън” АД, „ Евромаркет Груп” АД, „ Евромеркет БДР” ООД и „Евромаркет Компресорс” АД. Доставката на багера е извършена в едночасов срок от подписването на договора, съобщават от община Крушари.
 


Сходни връзки

КРУШАРИ СКЛЮЧИ ДОГОВОР ПО ТРАНСГРАНИЧЕН ПРОЕКТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди