изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 12:03 EEST
БДЖ ОСИГУРЯВА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ВАГОНИ ЗА 122 ВЛАКА    
НовиниОт пресцентъра на "Холдинг Български държавни железници" ЕАД съобщиха, че ще увеличат с допълнителни вагони съставите на 122 влака, които пътуват по основните направления в страната.

Увеличението на съставите на влаковете се прави с цел да бъде осигурено удобното придвижване на клиентите по време на почивните дни по повод Деня на славянската писменост и култура. През периода от 23-и до 28-и май включително, националният железопътен превозвач ще предостави около 12 300 допълнителни места във влаковете по най-натоварените маршрути в страната. С увеличени състави през празничните дни ще се движат общо 45 бързи влака със задължителна резервация и 77 бързи влака.  От компанията напомнят още на всичките си клиенти, че при закупуване на билети за отиване и връщане, могат да ползват от 10 % до 30 % намаление от редовната цена на билета в зависимост от различните търговски оферти на дружеството. Подробна информация за свободните места във влаковете през празничните дни клиентите на "Холдинг Български държавни железници” ЕАД могат да получат от служителите на гишетата "Информация" и билетните каси в железопътните гари и бюра в страната. От изнесените от компанията, няма допълнителни вагони за влаковата композиция Кардам - Добрич и обратно.
 


Сходни връзки

БДЖ ОСИГУРЯВА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ВАГОНИ ЗА 122 ВЛАКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди