изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:03 EET
ОБСЪЖДАХА ОБРАЗОВАТЕЛНО ПОМАГАЛО ПО ПРОЕКТ НА БДЗП    
ЕкологияВтора работна среща на БДЗП с учители и експерти по проект „Опазване на зимуващата популация на световно застрашената червеногуша гъска” се е провела в Зеления образователен център в Шабла, съобщиха от Българското дружество за защита на птиците.


Отговорникът образователни дейности по проект „Опазване на зимуващата популация на световно застрашената червеногуша гъска” се е срещнал със съветващата група учители от ключовите проектни територии и експерт от регионалния инспекторат по образованието. Гост е бил международният отговорник образователни дейности на Кралското дружество за защита на птиците Бари Купър.
На срещата пред 24 преподаватели по предметите „Биология“ и „Човекът и природата“ от Добричка област е представена първата част на образователното помагало по проекта. Дискутирани са идеи за съдържанието на втората част на помагалото, варианти за други образователни материали, както и съдържанието на образователната програма по проекта. Срещата е завършила с примерни образователни игри и посещение на 2 от проектните райони – Шабленско и Дуранкулашко езеро, част от съдържанието на помагалото и образователната програма.
 


Сходни връзки

ОБСЪЖДАХА ОБРАЗОВАТЕЛНО ПОМАГАЛО ПО ПРОЕКТ НА БДЗП | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди