изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 04:44 EEST
ФУТБОЛ: Добруджа се раздели с "Б" група със загуба    
СпортДобруджа загуби и последния си мач в професионалния футбол, след като отстъпи  на Нефтохимик с 2:3. Мачът на стадион “Дружба” беше без значение и за двата тима, които играха освободено и това спомогна за многото голови ситуации.

Гостите откриха резултата в 18-та минута след първата си по-сериозна атака, когато Емануил Манев се отскубна от защитата на Добруджа и вкара за 0:1. В 44-та минута Лазаров бе повален в наказателното поле на Нефтохимик и реферът бе категоричен – дузпа. Васил Тачев бе точен от бялата точка и изравни в последната минута на първата част. Ситуацията се повтори в 62-та минута, но в наказателното поле на Добруджа. Васил Калоянов се нагърби с изпълнението на наказателния удар и вкара за 1:2. В 70-та минута далечен шут на резервата Божинов срещна напречната греда. Осем минути по-късно Божинов имаше нов шанс да се разпише, но ударът му отново се отби в гредата. В 89-та минута Добруджа успя да изравни, след като Павлин Тодоров технично се освободи от опеката си в пеналта и с премерен удар прати топката неспасяемо във вратата на Нефтохимик. Все пак бургазлии стигнаха до победата в заключителните секунди на мача, когато вратарят на домакините Радосвет Христов не успя да улови една центрирана топка и я подари в краката на Калоянов, който от един метър вкара за 2:3. Така Добруджа изпадна във В група за втори път в историята си. Все пак остава малка надежда, че догодина “жълто-зелените” отново ще играят при професионалистие, ако има отбори, които не получат лиценз за участие в обединената “Б” група.

http://dobrudja-news.net

 


Сходни връзки

ФУТБОЛ: Добруджа се раздели с "Б" група със загуба | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ФУТБОЛ: Добруджа се раздели с "Б" група със загуба
Автор: Anonymous да 2012-05-24 @ 18:32 EEST
Задължително е управата на града да даде отговор колко лева струва падението на футболния отбор, къде и за какво са отишли по време на криза стотици хиляди левове, с които можеха да се подпомогнат доказали с спортисти от Добрич или здравни заведения и болни деца. Футболът на Добрич мирише на корупция!
ФУТБОЛ: Добруджа се раздели с "Б" група със загуба
Автор: Anonymous да 2012-05-24 @ 20:47 EEST
Абсолютно! Нека предложат отбора за продажба? Ако има кой да го вземе - добре, ако няма - здраве....
ФУТБОЛ: Добруджа се раздели с "Б" група със загуба
Автор: Anonymous да 2012-05-31 @ 19:25 EEST
Отговор трябва да даде Кметицата от ГЕРБ и тримата  общински съветници от ГЕРБ - Мартинов , Иван / паткана / и Младен /изидата / за далаверата с Футболния клуб Добруджа , платиха едни 800 000 лв.на Величко Найденов от данъците на добричлии за да се правят на големи футболни деятели ,  да въртят едни големи пари във футбола и да се разпореждат както на тях им е изгодно с футбола в Добрич ! Като искат да са големи футболни босове , да бяха купили отбора със собствени пари  ТОГАВА !. Сега умишлено го докараха до ,,В,, група за да го вземат от Общината без пари , само и само Общината да не влиза в излишни разходи ще им го предложи на тези ТАРИКАТИ от ГЕРБ на символична цена !  А след 1-2 години отново в  ,,Б,, група ще му вземат минимум 500 000 лв. ! И това ако не е корупция под крилото на  партия  ГЕРБ  ,  - ЗДРАВЕ МУ КАЖИ !

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди