изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:20 EEST
Спрягат Евелина Борисова за любовница на подземния бос Женята!    
Интервюта

Клюкарите не могат да уцелят нито един мъж, с когото съм била, освен Мартин от "Х-фактор", усмихва се актрисата-бизнесдама /Евелина Борисова с дъщеря си и екранния си син Тодор Дърлянов/



 Актрисата Евелина Борисова нашумя отново с ролята си на журналистката Светлана Стефанакова от сериала "Седем часа разлика”. Бившата жена на Пламен Минчев дълги години се изявяваше инцидентно пред камера за сметка на бизнес заниманията си. И до ден- днешен двамата подържат не само приятелски отношения заради дъщеря си Тони, но и общ бизнес.Този на екссъпруга й със соковете обаче фалира в края на миналата година. Дори общата им фирма с Евелина, на която тя е управител, е със запорирани сметки заради дълг от 180 616 лв., установи проверка на “ШОУ”. Евелина обаче не е разтревожена от финансовата криза, сполетяла бившият съпруг. Тя има опит като вносител на американски сладкиши, като съдружник в ресторантьорската верига “Куул Хаус” (Библиотеката, Дали, Биад, ирландската кръчма Дъблин, the Place), а напоследък и като представител на апаратура за естетична медицина.

Освен като успяла актриса и бизнесдама името й напоследък беше забъркано в интимна интрига с ъндърграунд-мачото Евгени Стефанов-Женята. Набеждаваха я и за любовница на бившия й съдружник Слави Бинев. Хвърляха я в обятията и на Х-фактора Мартин. Каква е истината във всичко това, попитахме самата нея.


- Евелина, вие признавате, че с бившия си съпруг Пламен Минчев сте останали в изключително добри отношения след развода си, но не казвате, че и до днес сте съдружници в бизнеса...
- Е, то това е ясно!

- Какво се случва сега с бизнес начинанията ви след фалита на “БББ груп”?
- Да ви кажа честно, в тази посока не знам нищо. Защо не си говорите направо с Пламен? Не искам да коментирам нещо, в което нямам участие. Това е чужд бизнес вече. Аз си имам собствен бизнес от години, така че нямам какво да коментирам по тази тема.

- Вярно ли е, че топ моделът Емилия Кушвалиева е причината за развода ви с Пламен Минчев?

Момичето се появи много по-късно

когато ние двамата бяхме вече свободни хора. Жената, която е причина за развода, никой не я знае. В смисъл – никога не й се е споменавало името.

- Напоследък се заговори и че сте имали не толкова бизнес, колкото лични отношения с Евгени Стефанов-Женята. Както и че той е причината да избягате в Америка...?
- То с кого ли не ме свързаха вече – че с Калин (Сърменов от “7 часа разлика” - б. а.) съм имала, с Бинев (бившият й бизнеспартньор Слави Бинев - б. а.) съм имала... Нито един обаче не са познали!

- В публичното пространство досега е излязла само връзката ви с Мартин Александров, който нашумя покрай участието си в първия “Х-фактор”.
- За него е така, но нищо друго не са познали. С хора, с които работя, трудно мога да поддържам такива контакти. Все пак работя с много мъже и най-нормалното нещо е да ми приписват подобни връзки. Но, за да работя с тях, не мога да си позволя да имаме интимни отношения. Не работя като секретарка, не съм тяхна подчинена, а съм им равностоен партньор и просто не мога да си позволя връзка.

- С Женята също ли сте били партньори?
- Дори и служебни отношения не съм имала с него. В нашите заведения идваха всички. Ако почнем да изброяваме хората, които са идвали, и аз трябва да съм била с тях ...

малко ми става в повече

Нормално е да се движа в такава среда, защото хората идваха при нас вечер. И какво се движех?! Аз си седях там и си работех, а те идваха при нас като клиенти. Естествено, че казвах здрасти и че ги познавах, но дотолкова.

- А кой е мъжът, заради когото сте избягали в Америка?
- Е-е-е, не мога да го кажа! Това са тотално смешни истории – аз съм жена на възраст, какви мъже, какви любовници. За 30-годишните би било интересно с кого ходят и с кой си лягат, но за мен....

- И все пак - какво се случи с Мартин?
- Нищо. Той си го каза момчето навсякъде, подробно. Абсолютно съм съгласна с неговата гледна точка. Наистина – аз нямам никакви драматични връзки и раздели. Какво толкова? Да не съм единствената, която се е развела? Или която е имала двама мъже след това? Е, какво толкова?!

- Сега има ли човек в живота ви?
- Не, не отговарям на този въпрос.

- Какво ще се случи след финала на втория сезон на “Седем часа разлика”?
- В момента снимаме третия. Предстоят обаче и много интересни неща до края на този сезон. Следва развръзката.

- Липсва ли ви Ачо Георгиев?
- Да. На терен ми е много тъжно. Ние снимаме в нашата къща (на Стефанакови – б.а.) и там Ачо си имаше място. Често ми минава през ум мисълта за него. Даже онзи ден снимахме една сцена, в която става въпрос за него, и се счупи една кана с вино! В кадър говорихме за него

и каната просто се разпадна.

- Смятате ли, че ролята му трябваше да бъде продължена? Инфарктът на Лука Карлов беше идеален завършек на всичко.
- Чисто сюжетно този герой разплита повече неща нататък, а и не е прецедент да бъде заменен актьор по средата на сериал. Илия Раев също е прекрасен. Той има най-тежката участ да замени някого, с когото непрекъснато ще го сравняват, но той е прекрасен. Също като Ачо.

- Да се върнем към “ролята” ви на бизнесдама. Защо продадохте едно от “Хипокси”-студията си на Светлин Нейнски, съпруга на бившата външна министърка Надежда Нейнски?
- Аз съм дистрибутор. Имам едно мое студио в София, което е по-скоро шоурум и в което правим обученията, а всички останали студия ги продавам.

- А какво се случи с веригата заведения “Куул хаус”?
- Също отдавна продаден бизнес. Не помня като години кога, аз съм много зле с годините. Той си беше основно на Слави Бинев, аз участвах като партньор с малък процент там. В един момент

го продадох на Слави, а след това той си продаде целия бизнес...

Едно интервю на Надежда НЕНОВА
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Спрягат Евелина Борисова за любовница на подземния бос Женята! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди