изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:10 EEST
Мъж загина, 18 души са ранени при тежка катастрофа между микробус и кола    
НовиниЕдин мъж загина, а десет души са ранени при тежка катастрофа между пътнически микробус "Мерцедес" и лек автомобил "Рено" по пътя Бяла-Русе, в участъка между паркинга "Сеч" и "Индийската колиба" след разклона за село Тръстеник.

Това съобщиха от "Спешна помощ" в крайдунавския град. Сигнал за инцидента е постъпил на тел. 112 към 16.15 часа. Веднага на мястото са изпратени полицейски екипи и четири коли на "Спешна помощ", които са откарали ранените в русенската болница, информира директорът на областната дирекция на МВР в крайдунавския град комисар Светослав Първанов.

Общо 18 души са приети в русенската болница и се обслужват по спешност, съобщиха от лечебното заведение.

Микробусът, който превозвал около двайсетина души, обслужвал редовна линия и пътувал между селата Баниска, Бъзовец, Батишница, град Две могили за Русе. Водачката на лекия автомобил "Рено", в който пътували съпругът й и осемгодишната й дъщеря, предприела изпреварване на микробуса. Вероятната причина за катастрофата е, че след като започнала да се връща в дясната лента, е засякла микробуса. При удара двете превозни средства се блъснали в крайпътно дърво. В резултат на тежката катастрофа е загинал 61-годишният шофьор на микробуса.

Жената, която е управлявала колата, както и осемгодишната й дъщеря, са настанени в болницата с фрактури. Момиченцето има рана и на главата. Други две непълнолетни лица, пътували в микробуса, също са пострадали. Най-тежко е състоянието на 16-годишно момче, което е получило черепно-мозъчна травма, а по-късно е изпаднало в кома. Останалите пострадали са получили разкъсно-контузни рани на глави, на гърди и фрактури на крайници. http://dnes.dir.bg
 


Сходни връзки

Мъж загина, 18 души са ранени при тежка катастрофа между микробус и кола | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Мъж загина, 18 души са ранени при тежка катастрофа между микробус и кола
Автор: Anonymous да 2012-05-28 @ 01:38 EEST

Ко напрай бе Водачке? !! Минутка невнимание, цял живот - смърт! Кърши сега ръце и обяснявай как не искаше да избиеш хората!


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди