изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:12 EET
ХОРОСКОП ЗА 28 МАЙ    
НовиниХОРОСКОП ЗА 28 МАЙ


ОВЕН – Обърнете внимание на семейството си. Използвайте засилената си сексуална енергия за заздравяване на отношенията ви с партньора.
ТЕЛЕЦ - Ако използвате силата на духа си, енергията, уменията ви и не на последно място възможностите пред вас, ще имате интересен и ползотворен ден.
БЛИЗНАЦИ - Ще се съобразите с изискванията на работното място и в семейството, но съвсем не означава да пренебрегнете своите.
РАК - Еднакво добри реализации ще имате днес както в самостоятелните си изяви, така и в екипната работа, за това бъдете активни и действайте.
ЛЪВ - Част от плановете на много от вас са свързани с професионалната работа и намерението ви да пътувате, служебно или за развлечение.
ДЕВА - Включвайки се в програми и проекти, някои от които с международно участие, ще повишавате опитността и авторитета си на професионалисти.
ВЕЗНИ - С работата си по финансови и енергийни проекти, свързани с инфраструктурата, по европейски програми и социални въпроси ще показвате професионалните си умения и самочувствие.
СКОРПИОН - От избора ви ще зависят освен печалбите, физическото ви и психическо натоварване, което често пъти е по-важно.
СТРЕЛЕЦ - Активността и старанието ви ще бъдат възнаградени днес, в резултат на което ще подобрите бюджета, настроението и самочувствието си, а това ще се отрази положително на срещите и изискванията ви.
КОЗИРОГ - Следвайте отговорностите си и бъдете активни, но не пренебрегвайте себе си, това се отразява на отношенията ви с околните.
ВОДОЛЕЙ - Бъдете подготвени, промяна в плановете ви може да се отрази на професионалната ви или лична заетост.
РИБИ - Като добри хора, няма да останете безучастни и към проблемите на околните, заедно ще решавате въпроси от битов или друг характер.


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 28 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди